[755]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(417) 誤中1001睇唔到大家食炒年糕

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
團愛唔該去:
https://lihkg.com/thread/902948/page/1

IONE全體成員合照
好きと言わせたい

鎮POST之寶

https://youtu.be/oNGnFVZ5geo?t=47 (重點係0:48)

清純大師出手收服妖人嘈油膩

櫻花:油狗

奈子hoball

收皮啦你

清鈍撚nako

巴絲嘅應援活動

應援:李佳恩+許允真(失蹤人口)

Credit to:
康美娜巴
神崎次郎巴
Miyu巴
Wemedy巴
19216811巴

應援:李彩讌

Credit to:好多人

LM
網吧
本討論區是韓國Mnet在2018年推出的選拔實境節目《Produce 48》撚鳩參加者同觀眾後,而推出的屌柒區

食屎啦mnet

除了曺柔理外,所有曾參與《Produce 48》的參加者皆可在此討論

PC房PC房
迷你二輯[HEART*IZ] 專輯配置
https://www.ptt.cc/bbs/IZONE/M.1553055849.A.7E7.html

WIZONE 會然招募

IONE mail

好重要:你要買咗code先揀到人,而且code買咗可以任轉成員,eg你今日想睇娜B,但係買得一個code同埋本身已經揀咗其他人,可以喺受信成員嗰到再設定娜B,所有唔係信用卡嘅嘢都要預先入返錢,如果唔係佢會自動取消訂單

mail嗰到其實android嗰邊,幾個方法裝app

一係用我po出嚟嘅嗰個apk

一係直接用日本區AC down

比錢嗰到,正路你裝完就咁會係港元顯示,不過好多時候㩒入去會變咗美金比錢,依個情況你個非日區AC就算有餘額都冇用,因為地區貨幣唔一樣

解決:用tng(如果你冇信用卡),play會當你係信用卡照比

如果本身有日區AC嘅就唔洗講咁多大家都識買卡/用信用卡/tng比錢

IOS訂mail:

1. 開個新日本apple acc,開acc果陣抄低安全問題,買日版itunes卡,入落日本apple acc 直接課金
記得係要日版itunes

2. 開個新日本apple acc,開acc果陣抄低安全問題,down ione mail app,再轉個acc去香港,再send email去香港apple話自己用信用卡買唔到野,佢整一下就得,不過唔可以再用依個acc更新ione mail app,要再開一個新日本acc更新

3. 開個新日本apple acc,開acc果陣抄低安全問題,用JCB卡直接課

介面

依個好重要,萬一有咩冬瓜豆腐你部機出咗事,你就係靠佢恢復本身嘅訂閱

課金揀成員,如果你冇code,要喺粉紅色信封嗰到買

如果你唔想再訂閱
Android嘅話
睇住團綜留名。
油狗兩年後會有幾多條罪喺身
睇住直播留名
標題 又冇chu又冇支化學燈
Lm
炒年糕
估下邊個係秘密朋友
好明顯姐
奶粉
Destiny
權F比櫻果野真係太明顯
Sweet
好似3組都走油
推 聽日邊個1001邊個加返
咁快講邊個係邊個秘密朋友既
k房好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞