香港打機紅人有達哥做代表真係好

335 回覆
2788 Like 79 Dislike
本身有墨水 出口成文 輕輕鬆鬆
即場尻UP又可以有紋有路
睇過佢D訪問就知 反應快 又唔會得罪人
EQ高 有知識 有智慧 邊度搵

幾年來日日直播兩個鐘
比在我番完工 攤抖下好過啦
請珍惜達叔
以前啲卡通片情節講得勁清楚細緻,我連人名都未必記得
講得出學歷冇撚用 有幾有深度
就係咁班鬼佬都識達哥
Hong Kong native, Tat Gor, is a game streamer, entertainer, singer, and live broadcaster

本身有墨水 出口成文 輕輕鬆鬆
即場尻UP又可以有紋有路
睇過佢D訪問就知 反應快 又唔會得罪人
EQ高 有知識 有智慧 邊度搵

幾年來日日直播兩個鐘
比在我番完工 攤抖下好過啦
請珍惜達叔

識social 就真
講梗香港啊,統神

你話toyz gear都好啲啊,講個台灣人出黎做乜
諗起前年E3 BF1 大J話EA請佢做香港代表
成龍講野最好笑
好掛住黎鷹大大聲屌鳩達哥既日子
嗰次達哥玩埋直播fifa UT抽卡最後都冇事啦
KMDD
時勢做英雄
Hong Kong native, Tat Gor, is a game streamer, entertainer, singer, and live broadcaster.

仆你個街 singer

Why does he pointing at me?
達哥明明唔係youtube 直播
見到佢個懶係懷才不遇既樣,已經唔撚想睇落去
關於張合照問題,達哥出的function 要睇類型,以前高登都見過張合照係達哥+中小學雞
其實伍公子到底係邊個,係咪成日鬧觀眾,出活動黑口黑面個個?我真係冇乜印象,好似聽講過有個唔知咩人 有日發脾氣del 曬youtube 定唔知邊到的片,過幾日又upload 翻,但唔夠一日俾人激親又del 過
淨係記得有條友屌哂鬼話youtube分紅制度有問題 決定退出youtube界抵制youtube
有冇人知佢點解返返黎?youtube做左野改左制度?
聽你咁講,咁應該係佢啦,佢個時彈出彈入俾人笑,唔記得佢咩理由啦,佢好似自圓其說咁囉,走又好翻翻去又好啦,佢都係求其作個理由講到自己好偉大咁架啦
其他youtuber 10個有9個都係扮達哥,打打下機大叫 鳩笑個d扮到極唔自然
https://youtu.be/tD1vCMX-3fI
https://youtu.be/kU3_Hs5wYrM
最近佢Bio Harzard 2同apex真係
笑死

利申30幾歲都會睇
達叔真係算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞