香港打機紅人有達哥做代表真係好

335 回覆
2788 Like 79 Dislike
最荒謬係入唔到U既 行懶醒有深度路線
港大果個就走傻仔路線

然後懶醒果個比人叫乞兒 傻仔果個比人叫達哥
大愚若智同大智若愚既最好人版
達哥講野你都識笑?你笑點真係好低下
一個streamer ,一個YouTuber ,其實又唔可以咁比既
深你老母 大學都未讀過 文學水平高得去邊
達哥幫伊巴贏皇馬已經好威
好中呀媽
唔該唔好再話伍公子好有深度/品味
呢啲形象工程,好明顯刻意強調包裝出黎 係香港既遊戲風氣底下先work,佢既論調係出邊其實好普遍
不過咁,佢起碼個底係gamer多過streamer,我覺得係佢既一大特色黎
想問問成龍係咪有YouTube channel?
打機紅人只有一人 - 達哥!!

睇人打機從來係一種娛樂,睇高手玩speed run邊有睇佢智障卡關有趣

達哥講d新聞同佢既FF,真係非常抵死好笑

佢玩古惑狼系列同鐵拳真係會笑到流眼水
玩文字Game 係咁嫁啦
負皮我嘅人係伍乞兒嘅街街?
比錯正評
尊登留個言講返

上面巴打講得好, 以前班盲撐嘅小學雞
變咗今日上連登吹奏佢

真心睇過佢做打機, 唔係話咩做功課講背景就叫高質
你做直播個娛樂性同親和力好緊要.
如果無嘅我洗乜睇你?
咩背景咩功課我自己做唔好???

係時候醒下, 唔係入唔到U就叫唔想入
唔係紅唔起就叫唔想紅
成個覺得kitspy 同黎鷹把聲個格好似
好掛住黎鷹同達哥吹水
Kitspy直播都好睇 肯同觀眾交流 又夠鳩
咁認真
呢個係佢成日自己講既gag
事實佢講見聞同新聞係可以好完整咁講細節出黎
雖然9up
佢老婆係日本妹來講都算樣衰
達哥咪一樣,出賣兄弟都可以當無野
朋友係用黎利用,兄弟係用黎出賣
有咩問題?
你唔好扮哂聖人啦
真心想問出賣過咩兄弟你唔係覺得backup佬當佢兄弟呀嘛
外國啲streamer都會紅埋身邊啲隊友
好正常, 睇開會支持埋

希望佢地都可以做到
除左達仔本身個台有自己風格之外,想提多樣野,
其實達仔講野個tone,節奏係適中,令人聽落感覺唔會比個講者chur住咁,fifa果一個鐘幾乎無冷場,
所以聽落真係好似個電台咁
大丁果啲條條片一開波就xxxx youtube, 呢句真係到依家都未聽得清楚講緊乜,之後就一輪咀咁講

其實達仔對比其他人只係輸唔係大隻俊男,
其他個人才能以網絡紅人對網絡紅人黎講,
要好過達仔既真係數唔到幾個

達仔上tvb就讀上癮,今日vip比人訪問,
果啲上去比人當狗咁撚就唔好拎黎同人比啦
出賣你老母呀
偷人啲嘢仲響度稱兄道弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞