[玄幻武俠][觀察者系列]《混沌虛無》(6) (+新書宣傳)

1001 回覆
557 Like 2 Dislike
無人知
邊度大
成長嘅心路歷程都唔大
料事如神嘅我都話係靈修㗎啦
天道真元力係咪唔使重修?
天道唔需要再修練,其實所有修為都唔需要再重升境界
而天道修真本來只係需要好少量真元力作為媒介,所以佢一拎返又身處於有真元力次元,一瞬間就吸返滿
至於傳統修真方面因為佢本身已經結咗內丹,所以無辦法直接拎返靈修(靈修特性唔可以同傳統修真並存),所以先要散功重修
靈修無敵
加更
好滾動啊
等好耐啦
近排睇返紙言 混沌虛無 都真係幾多錯字 九重望日功 同 望日九重功
咁套八九玄功仲有冇用?
定純粹俾佢接觸番修真?
感應到探天卷又關唔關佢修左真事
定純粹之前蛇set左佢接近戰場就會感應到?
今世果D修真散左功啦, 冇用了
應該係蛇SET GE, 如果唔係一世都揾唔到
我估應該係純粹比佢知道自己嘅身體/靈魂係曾經修真
YES,蛇的安排
八九最大好處係體修,身體強度唔會消失
今日幾時更
wiki已更新
如果廖永祥精通哂咁多體系,各域嘅人點知佢係唔係該域子民?即係武林域有人知佢有真元力知佢係百練者所以會保護佢,咁修真域居民會唔會又保護佢?更何況佢既係始動次元居民亦唔係始動次元居民 (抄子爭: 詳情請參閱九域趙雲篇)
睇對方境界可以感受到佢幾多力量,或者佢有冇故意隱藏某種力量

假設對方感知到佢有好多種數量相近嘅力量,自然會假設佢係不明來歷嘅百練者,從而去消滅或者收押佢。如果感應到佢有大量A體系,少量B體系,就會覺得佢本體係來自A,副修B。

不過見到百練者唔一定會保護,只係昇廷客棧位小姐咁啱想賣個人情畀廖永祥。
文呢
文呢
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞