airpods2 已到手

238 回覆
18 Like 281 Dislike
原全唔覺2代有乜大改值得換
佢話450港幣呀屌你老母

我大陸做嘢 之前咩拼多多京東難得減價

幾多大陸人狗衝去買 官網要12xx rmb

你450買到全新正貨 都痴撚線!
https://www.ebay.com.au/itm/Apple-AirPods-Bluetooth-Wireless-Earphones-Air-Pod-for-iPhone-XS-Max-X-8-6-7/163608285144?epid=228618960&hash=item2617d04fd8:g:7eEAAOSwowdck16K&frcectupt=true

呢D就有 大陸華強北出 得個垃圾動畫

Important Notes: A setup animation appears on your iPhone When you open the case (Like The Original)
Everything is the Same as the Original AirPods.
你買 1個600同你收 正品全新多多都要
amazon ebay 除咗copy 冇呢個價 得你間retail拎到? on9

假嘢都要300人民幣 低仿200

呢種copy ebay amazon 都要500蚊港紙

見到假嘢都當真 真係on99
山寨都去到呢個地步
但iOS 更新左會點?
澳洲啲電器平時賣咁Q貴你都搵到85蚊 係咪二手貨扮新貨咋
至少澳洲apple大部分product計返匯率都貴過喺香港官網買
點解我個Airpods 唔識自動連

每次戴完都要禁入設定手動連,明明藍芽係開住
係咪得我有問題

ios 12.2
血繼限界! 寫輪耳?!
有冇人update 完ios 再用新AirPods 試下whatsapp 錄音有冇改善
已自動升級到1A671
airpods 2 wireless charging case 無線叉電個時係咪會長著橙燈?
我都想問
我插線/無線都係著幾秒就熄
想問下 而家有無得walk in買?
屌垃圾apple上星期一出就訂定
今日都未送到 仲準備緊出貨做愉乜鳩
琴晚買完 今朝一聽係咁斷線
係咪因為我冇跟佢咁講 更新最新ios
我都係呀屌 又係冇更新ios 仲要狂斷
airpods 新手,係咪連左airpods 開相機會映唔到相?
跌花左
唔會呀 , 正常運作
個盒?
Walk-in 有冇得刻字?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞