airpods2 已到手

238 回覆
18 Like 281 Dislike
買番香港賣
發達

同rockin只有$1299
係 用左2日
轉一轉個款真係咁難咩
咪又係一樣 你唔係入耳式 就係咁
其實airpods 只係方便同傾電話暫時最好 聽歌真係好柒 共享音樂咁
我聽起黎完全一樣
仲要開到最大聲音量先叫接受到
係咪我有問題定係apple music 係咁細聲
係咪無得walk in 買啦
有無師兄試過轉device快左幾多
已到手,想問下whatsapp 錄音係咪都係會好細聲?
同埋把聲變到好沉
係街講電話人聲都係好細聲
第一次用airpods, 仲以為個mic 可以好似有線handfree 咁清,有啲失望
我發現新機一開始係聽錄音個volume較到好細聲
聽錄音時較返大就冇事
第1次用Airpods
想再實d有無咩防滑套介紹
搵到隻叫Elago
定都係求其淘寶
【适用AirPods2苹果耳机套硅胶套防滑耳塞保护套air pods二代防丢防掉airpos耳帽airpod配件iphone无线蓝牙耳套】https://m.tb.cn/h.3zxq9yk?sm=f670c2 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥RRvTbBWLaEG¥后到👉淘♂寳♀👈

好似呢d咁?
出街你想人地聽到唔可以太細聲講野, 巴士入邊其實都好嘈 , 人講野都要大聲d先得
無錯
想知有無推介邊隻好用
适用AirPods苹果耳机套硅胶套防滑耳塞2代保护套个性创意防丢防掉【包邮】
【下单链接】https://m.tb.cn/h.3As8GKF
-----------------
复制这条信息,¥sxBEbBjlR0A¥,到【手机淘宝】即可查看

買左哩個扮入耳 但未到貨
你地平時訓覺放過夜會少幾多電
放過夜起身睇個case少左10%電唔知算唔算正常
依家仲有冇得walk-in?
冇可能,因為唔只 AirPods,其他 Bluetooth earphones 都會受制於 Bluetooth SCO codec,變相一用 mic,個 bitrate 會去到好低,就好似傾電話咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞