[高爾夫巴利一肛入洞] 皇家馬德里球迷吹水區 (193)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
Real Madrid's Brazilian midfielder Casemiro is set to obtain dual nationality, freeing up a much-needed non-EU spot in Los Blancos' squad.
可能可以FREE個出黎
係疤狗既人啦

Luka Jovic as @elchiringuitotv reported has an almost done deal with Barca, there’s just some differences about his salary.

So this meeting with Madrid could just be a way to push Barca to accept his demands.

So I don’t have high hopes for him to join us.
個迪莊好似好撚勁咁
靠賓賓入波頂住了
負皮~
你收皮~

講真 雖然把握力係二線中甚至二線尾
但佢勝在踢法無私 學喺里昂個陣做Solo Man佢可以 但佢喺皇馬甘願做兩隻翼鋒嘅綠葉 拉開空位同造波樣樣都頂級 而且佢戰術適應能力好強 感覺上正宗世界仔 跟邊隊球隊邊個教練都可以好快適應到
現今前鋒要進化到十項全能 唯獨把握力已經冇咁重要 佢做綠葉真係走得太前 如果將佢嘅全盛時期放喺呢一兩年佢會有更大成就
我諗如果有佢 就算係盧卡古 莫拉達呢啲傻鳩都可以年年20+呀
你又想唔想有好似賓施馬咁嘅前鋒喺你隊波入面?
咪二五
We need James
?
98潛水,主席
630唔比98上網
屌,全歐最勁嗰三個新星一個都搶唔到
仲要去哂疤狗到
佩狗你都係辭職喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞