CA/ACO招聘(71) - 華田不是夢

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
處景黎黎去去都係個幾條,有溫一定識。
時事基本上執生,唔識咪話唔識
有contract就影contract
我上次問 有巴打話糧單都唔當係現時工作證明
有需要影呢樣個樣因爲有內部野唔比得街外人知
跪求offer
宜加份工好難頂呀
你都講左落位有野講啦 所以咪開個gp for 有位落既人lo 事先知多d野我自己覺得係好事 咁你覺得唔需要咪唔需要lo

只係一次過解釋由我角度點解要咁樣開個要確認既gp出黎同個gp有咩用 因為我完全唔明你地點解咁大反應

至於1個6x人既「現職」gp點解無人出聲唔正常 你埋左位就會明
現職入呢d gp又咪想r水吹 真係內部秘密野都唔會係gp share啦
呢位朋友又唔好咁勞氣...
呢個世界太多種人, 要迎合晒全部人太辛苦,
可能有人覺得唔需要GP, 但都有人覺得需要入GP,
可能呢刻鐘仲未有CO, SCO入, 但五年後, 十年後呢? 冇人知道
入得GP到既朋友都係唔想自己孤軍作戰,
政府其實好悶架, 得閒得制大玩辦公室政治, 好多野都唔出得聲啞忍
屋企人朋友都未必會了解, 想搵個同路人呻下都難

可能大家真係好叻, 所有野都識自動波唔洗人教,
不過我就認為某部份人就算覺得自己唔需要, 亦唔代表其他人都係咁諗
我唔會為左一小部份人既不滿而犧牲未來大部份人既利益而停止收人

道不同不相為謀, 想入既人自然會入, 曾經屌我既人只要提供到證明都會照比大家入, 我為既只係大家有個共同話題可以一齊吹下水, 而唔係誅討筆伐
上面話左唔會再回應你 今次最後一次
等緊落位唔出聲比你屌

咁我恭喜你埋到老海鮮堆 每日瘋狂膠流
冷靜冷靜
今個星期又停雨
柯春
3月頭in叫春
Offer spring
恭喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞