CA/ACO招聘(71) - 華田不是夢

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
睇真d啦
職員證 剩係show到職位 其他野遮曬 寫埋連登ID同日期係面咋
自咩貼呀
我係影offer letter咪一樣入左gp
你係咪唔識字

屌人cdrom唔出聲你都on99
你想講野唔代表人人每分每秒都要講野
好多都係收左offer但等緊上training/等緊report duty信 事實上呢一刻只有等待無咩可以分享
你想呢班人每日同你講咩?

回應埋d九唔搭八野 點解aco會收埋d垃圾入黎
唔好嘈交啦
唔再回應九唔搭八既癲佬
連屌佢乜野都濛查查 字都未睇清楚就衝出黎柒
浪費我時間
aco post都有世界大戰
今水direct offer 系未已經派曬
你冇癲佬講咩?
佢強調要膠流!!!!
有講過要分享咩 我上面都話我係孤兒位 入gp係想知多d野
唔講野咪做cd rom lo
只要確認到真係aco/收左offer無問題架

講到尾你咩都識曬知曬埋任何位都無問題既當然唔駛入啦
co sco會玩tg?
co sco會上兒登
你冇睇癲佬講咩?
佢強調要膠流!!!!

我估仲有 互相扶持 互相勉勵 互相學習 圍爐發泄之類
時事處境 大唔大路?
時事處境難唔難
"我覺得係有需要
之前有個tg「現職」gp入面有一大堆係未有offer
跟住咪搞到個個都唔出聲"

前幾版屌完人做cdrom出聲
快d book睇醫生睇下係咪有精神分裂
仲可以904

最好笑係講到aco接觸到好多不可告人既秘密 唔知以為你做ao
但呢d秘密只要入谷就睇到 咁仲係唔係秘密
開乜GP 都晒9氣
要入GP 咪返香討開POST囉

你地覺得下次會唔會派到2月22果個禮拜?
雖然有排都未到我果水,但都想盡快派到前面in既人,咁我都唔洗等咁耐
想問aco offer派到幾時?
前面提個現職gp入面有批真係現職既師兄姐係度 就係因為個gp入面太多外人所以先唔出聲咁靜 你覺得一個6x人既gp完全無人出聲係正常?
而開左呢個要確認先入得既gp出黎 宜家咪正常番lo

講咁耐又番番去上面。。。。。。
我下面個d解釋你又有冇應過呀
冇人出聲有乜咁唔正常
我都話左 未落位未收信rd 要出咩聲 叫春rd?叫春派悠位?
落到位自然有野講啦

我由頭到尾都講緊上面 你自己走去講其他九唔搭八既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞