[多圖]英國十日鳩遊(不斷更新)。。。

71 回覆
6 Like 3 Dislike
自推,今晚返到去update

廢青brunch,叫左個Scottish Breakfast 3.25£

今日去Stonehaven
Day pass ~7£一個,來回就回到本

半山腰全境

啲石陣仔(其實係個城堡)就係我地嘅目的地

Stonehaven War Memorial
記念一二戰陣亡嘅Stonehaven士兵

落去係極斜,差啲冇命

落黎就係為左睇下呢個,好似RPG轉場境咁

鳩左兩個鐘都未到

在望

每個人7£,我地就喺個城堡周圍鳩下

田同war memorial

回家
Lice
Lice

Live
Bham冇野行
黎做乜9
利申: bham撚
Bham冇野行
黎做乜9

有frd接濟
random相:

落山就係行呢啲路

其實好多相都唔係我度
巴打去倫敦有冇諗住去埋Brighton
個沙灘睇日落靚到瀨屎
lm
個沙灘睇日落靚到瀨屎

喺倫敦book左兩晚airbnb啦
個沙灘睇日落靚到瀨屎

好想去Brighton就去半日囉
london去brighton搭火車一個鐘
個沙灘睇日落靚到瀨屎

應該都viable嘅
度度先
我以前住過Highland
我見到d劣食有d懷念
個沙灘睇日落靚到瀨屎

應該都viable嘅
度度先

二月去乜鬼brighton ar
有時間留係London好過
我以前住過Highland
我見到d劣食有d懷念

是但啦,劣食係特色掛
個沙灘睇日落靚到瀨屎

應該都viable嘅
度度先

二月去乜鬼brighton ar
有時間留係London好過

flexible嘅,遲啲諗都得
宜家喺火車去緊Edinburgh,試一試個wifi先
屌完全up唔到相
屌完全up唔到相

英國火車WiFi 係上到連登已經好好
Bham冇野行
黎做乜9

黎句真
真係狗也不屌
Bham冇野行
黎做乜9

黎句真
真係狗也不屌

屌完全up唔到相

英國火車WiFi 係上到連登已經好好

Aberdeen:

搭車出Union Square,路經University campus

喺Union Square落車鳩影

The Kirk of St. Nicolas Uniting. 前面係墓園

巴士有個阿伯指左條short cut比我

張飛喺站到Pick up,一定要兩張一齊keep住

每個座位都有支令箭

Edinburgh:

將會喺呢度過兩晚,16£

North Bridge
擺低野就出發去Carlton Hill,希望睇下日落

路經Scott Monument

上山路,好快到

North Observation Point,好可惜有雲

左邊似萬神殿嘅係National Monument of Scotland
右邊就係The Nelson Monument
https://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E7%BA%B3%E5%B0%94%E9%80%8A%E7%BA%AA%E5%BF%B5%E5%A1%94

to be continued
uploading photo...

dllm hostel laptop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞