2019年春季日劇討論(1)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
下町一向好行

次次想住吉祥寺都被2個肥婆強行介紹咗去他區
好笑
呢類喊硬啦
有時喊點太低會寧願自己一個都唔想同人去睇戲
所以呢套我都係自己去睇
十二人先同fd睇
上次同fd睇胰臟 我喊到仆街
佢喊都冇喊過 話get唔到有咩咁sad
嗰下好無癮
第二季前出咗第一季最尾嗰集
胰臟睇書我已經喊咗 諗住打定個底好啲 點知都係喊到七彩
通常同人睇就自己靜靜哋由啲眼淚跌落嚟唔搵紙巾抹住 廢時比人知咁快喊咗
好鍾意女主唔係病死而係俾人隨機殺死呢點
男主係女主屋企喊到崩潰嗰幕我都喊到崩潰
但我靜唔到
因為我一喊就會流鼻涕
嗰種後悔好多說話冇講出口嘅感覺
頂我都會流鼻水 即刻扮太凍鼻敏感
今夜浪漫劇場有冇睇?呢套又係喊到仆街
喺飛機睇 喊到空姐都唔敢過嚟收嘢食
見你問咁多次 上網一搵就有 定係你唔用迅雷
已經down咗喺到 要就up比你
琴晚身痕想睇返仲拍劇嘅hiro開返花樣少男少女嚟睇
痴線真係好青春, 一聽orange range首イケナイ太陽啲回憶出返晒嚟

同埋搭個單想問, 字幕組啲好舊好舊嘅資源得電驢係咪除咗用百度網盤離線下載之後就冇方法? 試過用迅雷同verycd拖但係一個話資源不存在一個完全冇反應
你想要邊套
迅雷非會員唔知 但會員通常都down到 除非佢話侵權
我都未搵到問題餐廳同重版出來可以down到嘅link
呢兩套點會搵唔到
就係搵親迅雷都話侵權下架 遲啲再搵過
之前down腎人套致命之吻, 人人啲度盤種子全死得電驢link
諗住個個都話迅雷可以拖ed2k啲資源但係我每一次入都話侵權但係用度盤離線又可以拖到
但係最衰度盤非會員一個月只可以拖5個離線檔, 結果嬲嬲地再揾其他種子down, 一樣都係人人版

依家揾哥啲係好閒嘅檔, 有得早啲拖落嚟就最好但一啲都唔急
睇返大面冷掉之前

電影有畫面,冇小說咁難理解

伊藤應該係咁多個同大面演過情侶嘅男仔之中外形最襯,呢條線令個故仔流暢好多

松重豐好戲到
我有會員呀 一係你tg我睇吓點幫你
我想要720p片源 但迅雷好似得rmvb搵唔到有720
求巴打share
冇諗過咁好喊
佢地係沙灘拖手巾仔漫步嗰到喊到痴線
我冇哭點
非常難喊
不過心會感動嘅如遇上好片好劇
我有睇
前面有幾個巴打都有

你冇追post?
有無人有緊急審訊室1
我搵唔到嚟down
不過好彩最尾都係good end
nino最後的食譜睇到嬲, 由改死宮崎葵開始作到變成一套小學雞馬騮戲, 小說先係真正既愛既故事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞