2019年春季日劇討論(1)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
NGT48 營運會唔會太痴線
咩事?
但係勁難打理
佢自己都要5日染一次先keep得住拍完成套劇
同埋隻色較得唔好就好易變假髮色
佢個頭都係有時好睇好時好假
好傷頭
痴撚線
即係明知有成員同fans私下聯絡,甚至同一啲自己唔鐘意嘅成員嘅fans透露個位成員嘅行蹤/住所,導致個位成員受襲擊,但營運都唔罰?
咁宜家個女仔咪分分鐘留喺屋企都唔安全
新潟米48是咪應該執柒左佢
對班數字黨超反感
唔想知佢哋任何嘢
咁好嘅題材唔好浪費 改篇成劇集 搵返當事人主演
哩D公司一向做法都係解決提出問題果個就當解決問題
佢唔爆多D料搞大件事佢就會俾間公司無聲無色咁"解決"
好撚仆街
而正當記者會進行到一半時山口真帆突然在推特上連續發了三篇動態,第一篇寫到松村匠董事曾答應到「與粉絲有聯繫的成員會全員解雇。」但至今卻沒有得到任何回復,也沒有進行任何的溝通。第二篇寫到在1月10日時自己被松村匠董事要求道歉,如果不道歉的話「將會以成員代讀山口信件的方式進行道歉。」而她為了不要造成成員困擾,所以才會在1月10日於劇場道歉。第三篇則是重砲批評三人根本沒經過她及警方確認事實的情況下做出解釋,且「為什麼都出事了還要被公司受到傷害?」。對此松村匠董事在現場被問到時只輕描淡寫的表示「我們已經盡力溝通,還受到如此指責代表我們溝通還不夠。」

好有日9主角反擊feel
唔知簽左幾耐約
咁撚仆街咪撚做啦
反正都唔會分得多
想佢反擊成功,雖然會搞到做唔到明星
但咁仆街俾變態fans追都唔處理,反而繼續放任啲有私下聯絡嘅成員
害人個成員都唔炒
仆街到
現實中有小島游翔子0既話已經幫緊佢告Q間公司。

文乃
做完套劇之後睇慣佢粉紅頭...應該唔慣貸款買下男朋友..HONEY個LOOK
岩岩淨係搵到1-5嘅片源,跪求6-9
我就算睇哂都係講得佢配粉紅頭個樣好似吸毒吸殘咗咁既樣
警察之家西島叔真係好正
下季仲要演gay佬
30歲張相同當年出道既長髮照冇咩分別
其實佢結婚前一直都俾人傳係gay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞