劉馬車與爸爸親子對話

331 回覆
453 Like 27 Dislike
成22歲,做乜都要自己負責任啦
屋企有幾慘幾衰都再無藉口,人生係自己
佢智力有問題(唔知有幾嚴重)
佢屋企有問題
咁就要去老強非禮?
咁庇護工場啲人係咪可以亂嚟

佢需要係適當嘅治療,唔好出嚟舞出嚟獻世啦
係時候自己負返責任
屌 我都係咁睇 笑到gapgap聲
你起碼4官端正,我塊臉由細俾人笑到大,我重慘過你!

正常個仔唔會咁啦,個老豆都一定有問題
睇相佢臉形都似老母,加上單親問題多,未出事前拍片已經俾高登仔精神攻擊,想唔癲都難
估唔到個po 有咁多留言,睇黎大家個心都係好關心佢
其實咁睇佢都幾慘
劉爸爸好慘
真心覺得今次馬車無搞過人
應該係叫人叫佢做馬車哥哥之後就話又要報警又性搔擾
雖然話有前科即使比人屈都抵佢死 但法治社會之下 如果佢真係無做過我真心為佢感到唔抵
石子宏或成最大贏家
每次都好期待佢啲眼淚,但每次都無,好撚好笑
每次都好期待佢啲眼淚,但每次都無,好撚好笑
佢個開頭用咩頻率喊住咁抽搐,我就用咩頻率笑住咁抽搐
佢老豆慣矖啦!
第一、二次可能好嬲,但係宜家佢應該只會唸
唉,又要家期探監,你條仆街仔比我抖下啦!
男人老狗喊撚到好似啲車死火撻唔着咁
佢老母係咪做yoga果位?
其實唔好一味話佢慘, 馬車搞成咁 佢一定係負最大責任, 我由細到大咁樣講大話屈人, 仲大膽到拍片 屌鳩 感化官, 由嗰時開始應該就唔好再畀佢拍片
其實得佢一個講點解你咁信佢呢, 分分鐘係佢見到人靚 跟住人都唔定, 我隨口 都可以講幾廿個假定啦
仲有佢成日mk妹前mk妹後, 就算人哋真係mk妹 都唔代表你可以隨便掂人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞