劉馬車與爸爸親子對話

331 回覆
453 Like 27 Dislike
講真啦 有時去到呢個地步係要比佢人生有一個好大孌節 一個轉捩點 先會識得生性做人 所以我覺得比佢坐監坐返5-6年 香港人又會忘記左呢個人 咁佢先會有重新做人的機會
我梗係唔係想去食 綜援啦, 如果佢連地方都冇得住, 咁嗰幾千蚊夠佢交租 請食飯呢?
佢依家擺到明就係有老豆養, 唔使做仲可以周圍去旅行
屌 笑撚死
大致上就係叫佢要改變 要聽人講嘢
佢老豆話如果係比慘 佢比劉馬車慘
塊面有胎記 由細比人笑到大
咁多女人唔穩 穩左個顛婆(劉馬車老母)
佢老豆係真係對佢好 佢同劉馬車講 兩父子講咩連唔連累
睇得出佢老豆三觀好正常
其實馬車係似佢老母
lm
聽完有d同情佢
99.9%有非禮人,佢平時拍片都見到,多手多腳,係大陸慣撚左摸鳩D大陸女仔,返到黎香港以為有13歲妹妹欣賞佢,又對人郁手郁腳,點個過左火俾人報警
唔坐番357年睇怕都唔會反省
同埋佢對住女仔真係慣性用調戲mode
對住d大陸妹人地就話肯同佢玩下
佢早年拍片同d mk妹玩都係玩撚到關係決裂
條友對住女人不嬲古古怪怪
你講佢拍片諗諗下,以佢性格佢應該會拍片威威豬,笑鳩香港男人,讚下個女仔好純乜乜柒柒。
好想屌馬車老母呀
唔知宜家仲有冇咁靚呢
好想奶佢塊西再瘋狂中出
羅力威哥哥
真係唔識, 多謝指教
非禮坐唔坐到七年喇?🤔
你係打咗個Hi,佢唔回應定點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞