Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 135 HOT TOYS END GAME

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

失戀去感情台好啲
我就無遺憾了
好寸喎
老老實實佢都九唔搭八咗一段時間
小妹?
都係推下post姐平時球隊post日日都有人講呢句叫春
Iron spider依家唔追遲下係咪難追同後悔
遲下可能全新未開都喺盒入面甩緊油
呢隻你原價徵全新都好多人狗衝
跌穿原價好耐
QC差好睇你好唔好彩,膠衫好難搞
不過如果對gg有愛呢隻值得入嘅
其實個人覺得佢呢隻岀得幾靚幾特別,係衰在岀品

利伸訂左五月中單等到下世紀
係靚 不過甩色差左d 如果唔係有愛都唔會入
甩漆 spider 依家追左遲下係會難過同後悔
必收啦呢隻,之後又唔多機會再有電影出iron spider

thor開頭都唔貴而家慢慢升返起
咁誇張

等派jw
講左用呢個方法就預左甩色爆皮唔屈得,揀diecast 又比人屌gg唔應該有關節位,所以點都有壞處,而ht 揀包膠,咁咪唯有硬食甩色爆皮唔屈得
二千入隻全新thor好唔好
唉脫唔到坑
唔二手?重平啲啲
唔啱聽都要講架啦
其實玩得hottoys spiderman都肯定會爛衫,只係時間問題

tony spiderman suit日子耐咗件衫會溶膠爆皮
玩得緊身膠衫spiderman你記住只在乎曾經擁有就得架啦

所以有d玩家直頭避開唔買呢d假皮figure
除非endgame會出2.0如果唔係呢隻仲有排升
我係佢就收咗先,唔啱最多平幾百放
一陣a4唔出2.0又升到好似storlord falcon咁真係喊都無謂
我真係情願佢用合金斬關節咁出
好過依加用隻有問題既料,又甩色又巢皮又扭得唔爽,我專登收多個body鳩扭
我搞錯左,我問嗰隻係外層膠袋開左,係入面未開,唔係全新
即係只開過盒check齊唔齊件無display

佢真係咁出咪又屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞