Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 135 HOT TOYS END GAME

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
ht邊會理你啊,如果係正視炒家情況一早搞左啦 好似訂普通版mk7同wm mk4上網㩒左先就好似比較好,但就會有一班人話幾分鍾就無晒
BTW尋日又係屋企西迷,訓醒又見到賣緊黃臂

當我唔會狗衝到既時候RB就會有好野
而家已經唔想再衝,住得遠/收工遲,好似比HT撚狗咁
衝過一次mk5,去到先截龍,之後就決定以後唔會再衝

利申 住荃灣
有人幫佢入幾十隻佢多謝都黎唔切啦

佢set左個定價係咁多,出面炒成點都唔關佢事,影響到佢profit既只係個鎖售數量
HT根本就行緊飢餓行鋪,當出面炒到坐火箭果陣以後開新訂就大家有理無理訂左先,諗住炒埋一份/唔駛食炒, IW CA同Iron gg就係炒家/玩家仆街既例子, HT就錢已袋

所以理論上HT重出46,47果d對佢無好處,佢都係收返二千零,炒唔炒得起都唔關佢事
反而會影響左Hot toys 個brand既收藏品價值, 如果佢要靠rerun去消費以往既產品,即係佢已經無乜野好出準備執笠
我住新界果d遍遠地區,出去要個幾兩個鐘
我狗唔時蛇出海港城吽幾個鐘
食飯儘約tst但冇次中

經尋日一役我都放棄了
https://t.me/h162237

收mark 50
有巴打想放親搵我
自用
HT 隻1/4 joker 好似冇左影咁,,明明應該上年出 定係我miss左廷遲出ge消息
幾錢收先得架
唔洗咁誇張呀?
時間都係錢
倒數一個月
正常啊,因為ht既定義都已經到左收藏品,佢濫出整到好似bandai咁,就會無左個價值
時間車費都喺返到啦,仲要搞到自己精神緊張
所以放棄了
我都係想捕下mark 2 mark 5
BP現貨收2600有冇咁好炒收買佬托價定真係會比2600收 最撚炒得係佢WO非IM系列既話
個頭雕咁怪既
印象中早幾日有人徵頸圈同咖啡杯
其實HT不嬲都係接單出貨,唔預現貨咁賣,所以真係想要隻角色就要訂,想執平貨就自己衡量風險。

其實HT正常熱門角色唔計concept art/ bonus 版多粒硬膠仔版本外,你想訂都會訂得到,你睇bandai 近排隻通販合金紅渣你想炒價訂都訂唔到,bandai 呢d就真係飢餓式行銷
冇錯,你睇下隔離mb eva,訂係有限,再版都要食炒
ht已經好好
你後追就冇計啦
HT新貨唔駛搶真係舒服過玩bandai好多
ht做得唔好就只有
冇得網上訂
派貨慢

其他都好
但bandai會全世界一齊拎同埋準時,佢講2018年既話就最多2018年12月31日點都會出貨比你

HT就易訂但有分先後, iron gg同ca真係一個好好既例子,可以見到人地玩到殘硒, 現貨平過原價但自己都未有得拎
本來DC果堆55寫硒2019年1月,就算SB職員話Q1,比盡都係去到3月,但而家55都見到改左做5-7月
一人一隻任訂都飢餓行銷!?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞