點解拜仁班德國人跌得咁撚快???

131 回覆
232 Like 7 Dislike
拜啲高層傻閪垃圾嚟㗎 有眼你睇啦 度縮孤寒多嘢講 所以其實拜年年都四強咁滯 係今年比高daddy out算係咁上下啦
然後軒帥返嚟成隊翻生
呢句真
其實都係輸唔跑得姐
攻勢唔係冇
條後防慢到仆街
連沙拿都輕鬆撚狗...
最唔撚明係點解拉芬拿仲會喺度 每年歐聯重要賽事穩定地派膠 好撚懷疑佢有拜仁班撚屌高層嘅裸照
學保方企定靚位等接波都仲可以打多幾年
係要衝出去只會柒
佢之前個打法而家曼城個龍咁後生就得
德國正選龍比達仔架啦
紐亞係時候退
都無攻力
呢個高華都係等季尾兜架啦
玩fortnite
robbery踢埋呢季走人了
中場問題大
宜家都係等所有舊人走得七七八八
kimmich接班做大粒野先好再挑戰歐聯
印象中呢班人5年以上 點先算keep到
哥狗除左巴,其他隊歐聯都未入過決賽喎⋯⋯
唔係呀
謝路美保定先30歲
已經半殘廢咁
你睇terry尼斯達大簡30歲仲係好撚勁
龍門更加唔洗講 簡尼都踢到三十幾
冇計啦 第一年仲係磨合期真係技不如人 跟住又比鍠黑走 另一年撳住下體會黎砌 踢到施蒙尼都淆撚晒底 梅拿個敗家仔又炒球十二碼
除咗三冠王嗰年之外 哥狗拜係最勁㗎啦
換血換得太慢
新個班又未夠班取代老野
冇人爭到老屎忽個位
加上買人眼光麻麻
個年皇馬有黑到拜咩?
我印象中 好似禁住拜黎打?係咪14年?c朗好似入左唔止一球,有球自由球地波入得好靚個年?
有d亂,唔記得邊年打邊年已經
其實佢反應依然幾頂級
不過出迎時機已經冇以前咁準
馬天尼斯慢
傳波,視野都普通
但係已經冇第二個防中了
14係真係技不如人唔夠踢 跟住有年卡斯美路不死人加時兩球越位 維度鏟中波兩黃一紅
啲人太老啦
你睇吓巴塞皇馬
仲有英超big6
啲人改頭換面左幾多
然後你睇吓拜仁仲係列貝利洛賓
迪布尼係德國人
個年哥狗係咪已經敗走左之後既事?
好似我印象中 皇馬唔知邊個 心口定背中波 俾左十二碼拜 不過敗家射左失
次回合 兩邊都應該紅一個既又
米路同維度兩個都失控咁⋯⋯係咁推人落腳,踢到勁燥
越位入波就⋯⋯烏龍個波其實都越左先⋯唔係都無加時⋯
拜次回合係踢得好皇好多 係有d唔甘心
拜三冠之後 真係愈來愈弱⋯無晒德國個種瘋狂推進既霸氣
以前睇親佢地 無論幾時都瘋狂進攻 正好多
唔用錢買人 淨係係國內不停呃同聯賽既人黎
搞到國內積弱 一家獨大既後果⋯⋯
我諗係個世杯 拎佢地覺得咁做無問題
先搞到愈來愈差⋯
後生d有實力既 都想出去搵食好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞