點解拜仁班德國人跌得咁撚快???

131 回覆
232 Like 7 Dislike
上半場一夫當關咁濟
仲史浩克 今年就降班啦
英超連升班馬都過億轉會費 德甲點比啊
德甲本身聯賽廢咪睇唔出問題囉
妞亞要收皮啦 第一球都唔知出黎做乜
德甲個班波 正選好多二十一 二十二靚仔
一勁就唔係比拜仁 就出國大會買曬
拜仁盛則德國盛
拜仁衰則德國衰
利 阿 鏝好中意買
貪夠平 德甲得拜仁/多叫有啲力留人
其他一啲能力都冇 制度問題
應該只有容許金錢足球引入競爭先可以帶動成個聯賽進步
都唔快歐聯世杯都係呢個班底
梅拿真係得啖笑
https://forum.hkgolden.com/view.aspx?message=5717333&page=1

慈善球王overall係勁d既 唔好亂講
但梅拿有幾方面一定好過c7
走位 意識 把握力高d 主要用腦踢 (美斯都係高球商)
反而c7主打 身體能力 老數講佢好小比到靚既直線(比起美斯 沙維 so9之流) 走位亦唔見有大驚喜

4年前既post
好多人笑C朗
但到今日C朗仲係咁勁
梅拿不嬲都無料
無速度 無技術 身型唔出眾
剩係靠波追人老本
依件不嬲垃圾黎控波控幾腳
上位係10世盃左右, 都差唔多八年la, 差唔多la..
唔係拎小花阿朗比la, 佢地都唔係正常人..
竟然C7走位唔勁..

真係咁易tap in ga
佢啲走位意識同timing好到不得了..
盡收兵器 收唔到sane 同de bryune 已經收皮啦
其實上年仲係屌打鍠 係冇咗維度逗住條線 同後上
講真個句 唔係黑哨 鍠肯撚定冇三連冠 至少有一年係拜
原來洛賓同雞蟲仲踢緊拜仁
占屎跑得好慢 成場行行企企咁
琴晚4球都係利入
其實拜仁好撚大獲 堆投資失敗哂
Gotze james Thiago Martinez 全部成長失敗
全場最有威脅係後備既高文 屌啦星
梅哥狗嚟咗之後沉晒啦 佢而家直頭連走位都唔知點咁
仲有個保定 傷幾獲回撚晒塘
舉手老實講 你哋講到佢幾廢佢都係top10 係有時戇鳩鳩派膠
太多老野 要學RM 咁重組先有得玩
你睇鏝 中前場夠玩5年有突
拜仲用緊10年前的陣容咁滯 2019仲 列貝利....
扭亞傷左好鬼耐
保定俾美斯虐待完就開始鳩下鳩下
梅拿不嬲都係波追人
係唔知點解侯武斯好似廢過係多仔個時
我而家真係好信個領隊既影響係超大
摩佬一走果隊又返生 哥狗走果隊又係成班變唔識踢波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞