Non Jupas 19/20 polyu itc交流區

1001 回覆
10 Like 11 Dislike
圍爐
gpa幾多
可以留個tg問你野?
reg科步驟,exchange,同埋講下啲university requirements,最後同academic advisor傾下計
開學會叫你去office攞返leaflet,冇penalty
itc student ambassador 你問我答
可以答下year 1 嘅疑難
準備下年報呢科 想問個流程係點走 首先interview佐等佢派conditional offer? 如果揸住conditional offer但meet唔到3.3仲有無機會派到offer
meet唔到offer就無了 一係就入 year1 我今年asso year 2 gpa 2.98都有個year 1 offer 已經好滿足
sya會同jupas嘅fm一樣,會喺23-27號reg科,到時就應該可以reg到service learning
至於當日最早可以開始reg 科嘅時間方面,就要上返去polyu e-student—>personal checklist嗰度睇返
同埋留意返有啲SL係要interview揀人嘅,詳情留意返OSL
ching 想問下你邊間asso 讀咩科
你係咪揀左mkt/retail嗰啲
唔講了 驚自爆
你揀左咩 design嗰啲定mkt嗰啲
poly頭先打嚟 叫我呢一兩日留意email 是咪有機?
你咩yr entry? 咩stream cg幾多??
year3 entry gpa3.28
retail
屌 我同你一樣 無收到call 你英文3?定有考ielts
姓係咩字頭!!
下咁癲 itc點會133....
我都想知點解無來電顯示
佢又講得出上次打過比我 問我仲要唔要offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞