Non Jupas 19/20 polyu itc交流區

1001 回覆
10 Like 11 Dislike
Meet唔到offer 差0.01
update唔到GPA 係咪等system自己更新就得
利申hkcc
原來不止我一個人meet唔到offer
我一開始仲唔好意思講
應該係,佢寫會直接同hkcc拎
希望快啲update 等緊n手飯
sf後日就deadline
好唔開心 我真係好鍾意itc
含大mgt?
係含不過唔係mkt
如果你想有degree就入住sf 下年再戰nonju itc
如果只係想讀fashion諗諗di?
Asso成績可報di?
師兄同你一樣 我只係差0.01 冇晒心情
你0.01試下求情啦
我差0.1 係我太廢
我都係有含大 等緊retail n手飯
same 收到n手喺到講聲
Gpa 3.5 ITC放second choice仲有無機?
大家meet offer嗰頁 sub唔submit到?
City mkt 同itc fashion retail諗緊點㨂好,暫時偏向放itc出嚟比呢度巴絲,對fashion industry有興趣但好似大部份人都話city mkt比較好
但city mkt彈性大啲個名又好聽好多,如果讀itc你出到黎應該都會偏向做返fashion多少少,除非你真係好熱愛fashion
按到
Bu Hrm同 itc retail點揀好 poly感覺上比bu好
Year3 入
有冇得去exchange 睇itc個網淨係得4 year curriculum 先去得
有冇 itc tg group
有冇人知如果我想求情(retail) 應該sd email比邊個itc既professor.

Gpa差0.01先meet到個offer
有tech
你要send email去tcgeneral@polyu.edu.hk通知佢你得3.29 之後佢一陣會email返你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞