Apple 官網列出 iPhone 20項優點

140 回覆
117 Like 36 Dislike
呢個好似係apps收你音問題
請埋d垃圾做management
教主泉下有知真係激撚死, 間公司食左咁耐老本都係靠佢
真係好醜! 同埋apple 好似仲未知自己有幾醜
apple 啲廣告一年不如一年
Get a Mac

利申ifan
打曬飛機咁
仲以為入左小米華為官網
中國式打飛機
點樣可以咁厚面皮寫出嚟
自斷米路嘅
求求祈祈就推一部所謂新嘅出嚟
講真除咗快咗同多個鏡頭之外
6s同8有咩分別
X同XS又有咩分別
SD卡咁垃圾
iPhone 行緊NVMe SSD wo
6s同8分別

防水
無線叉電
支援快叉
雙鏡頭
轉左虛擬home鍵 唔怕壞
支援FeliCa技術 唔再限定日本機先用到西瓜卡

Xs好明顯只係正常硬件升級 Apple不嬲一代加新野 一代升級
發覺idog最鍾意用手機去判斷一個人
同意點都係贏
iPhone 1代已經無得插sd卡 關mark up咩事 sd卡由始至終表現都差過ssd

我屋企部電腦 1隻256GB NVMe ssd做開機碟 1隻1TB NVMe ssd擺game擺剩HDD易壞又慢 一陣擺套av 壞左檔睇唔返 不了
何止就寢時間
人地直頭去到某一個時間個mon就轉 night light 模式啦
虛擬home 都可以當功能又唔見其他牌子無虛擬home 有問題?明明因為之前apple home button 易出問題,唔改硬件用軟件代替。

人哋啲機幾年前出防水,出到第八代先有防水都好意思講
快叉其他機都係好多年前有,仲要apple個垃圾快叉同OnePlus比完全差幾倍,OnePlus已經唔係高階機

知你最鍾意講數據
https://youtu.be/krlMq73d-W8
叉40分鐘全部an機叉多過50%甚至有好多接近差滿
但係最新個部iPhone XS max 得個20%
想問快乜撚嘢叉?

明明就係因為之前啲機冇乜突破,如果點會出咗咁多部先有人哋幾年前嘅技術?不過你呢啲盲撐apple嘅人同你講都冇用
你知唔撚知電話放SD 卡有咩用
你用屋企電腦比做咩鳩呀
訓醒未呀

你咪去旅行影相 部iphone 塞爆左冇電腦冇internet 上icloud 點算? Sorry 人地係街買張SD 就繼續影到,你咪慢慢搞囉
你同佢拗有乜意思
apple出舊屎佢都會話香架啦

咪由佢自己打飛機算囉
你呢d情況好明顯用家問題啦
身為一隻咁鍾意講所謂嘅數據嘅高級嘅idog 緊係計住自己用左幾多位 點會犯呢d低級錯誤
你啱,條友開post都係話apple 點點點好
android 點點點衰,之前iphone爆炸又唔見佢出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞