油價特級已經去到$18...

131 回覆
130 Like 5 Dislike
各位師兄 黎緊去日本京都 住溫泉旅館幾山卡啦 想租架26代步夜晚出入 但我46有國際牌 26仲係p緊 想租架細羊150cc 有無可能租到

有無師兄有經驗?同埋聽聞日本租細cc26唔洗香港26牌,有香港46牌就已經租得 ,其實係咪?
係轉電車的時機
一換一
點解油渣有紅油 電油無架 如果唔係去青衣果d入返轉啦
住村屋果d點算?
1升加一蚊
30升都係多30蚊
入一次都係五百幾
兩星期入一次
咁都貴 唔好渣車
你國際牌吸乜咪租乜囉
你香港有2牌可唔可以渣26呀
澳門d油幾錢呢咁?
依家各大油公司已經做到有默契地加價,香港自由市場點屌都無用,惟有遲啲揸電動車黎收佢皮
Sydney $6.7港紙/L 91汽油
其實可唔可以報d油站 合謀定價
講左超過5年啦,咪一樣態度照舊
油公司 : 有錢唔賺呀?你咪又係焗住用
香港油價真心on9
我之前你多倫多入89
過兩日都跌到81,渣去西邊dd又平d
E 段野好舊啦,都唔係第一次見,師兄幾時得閒作段新的? 唔係點去紅館呀
其實油價係跌左好多,比起0708...

你有無見入油平左??

所以油價唔關我地事。乖乖地去入油啦
油稅? 香港柴油同車用石油氣都係免稅
請問香港有幾多架汽油小巴/巴士
仲未計專營巴士公司係用特殊合約批發價同油公司攞貨, 同零售牌價冇直接關係
$11.79

好葡萄
領展加租,街巿貴,班人就叫救命 自私香港人,燒上身先叫
全球首都 邊個唔塞 你用下大腦?
邊個首都唔多車
新加坡做到你做唔到 大家一樣細 一樣有錢 一樣係英殖民地前身 一樣係自給自足唔到 到底點解新加坡起到完善單車徑,點解香港做唔到 唔好同我講香港政府弱,你睇佢賣港嘅野佢地好有效率
根本香港油價同世界油價係脫撚左節,我嚴重懷疑自己生處係唔同時空,只會貴唔會平,強烈建議財經新聞公佈埋香港油價,借紐約油倫敦油入香港油收息,穩賺不賠肥仔水
支出一樣,睇你想慢慢俾油公司吸乾定一筆過俾代理 or 車房
咩都貴過人,人工又低過人,車價已經費過外國一倍,車位貴人幾倍,樓就貴人10倍,但人工得人地一半,來生不做香港人
揸緊油碴車
樓主無申請油卡?
政府緊係睇到
如果唔係點會之前取消電車免稅
迫人去買油車入油
你話無官商勾結?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞