I will neither confirm nor deny (146)

1001 回覆
44 Like 6 Dislike
大陸+南韓,但大陸最後應該都有~1.3億美金,其實唔差
同埋大陸近排啲荷里活電影啲後勁都越嚟越差,因為啲人越嚟越愛國
好記得成個戲院一齊叫左聲
講起黎thanos第一次出場都係ironman的漫畫入面
trailer討論post
終於睇完Captain Marvel
可以入嚟追Post

無聊整,大陸今日剛過8億,其實都差不多119m USD
我覺得就算係插水,以呢套戲超額完成了
另外美國票房好似都係同平日的trend差不多
好似Endgame trailer係有成功谷到周四票房
北美票房應該係過了200M
點解好似好多人覺得係左膠害到占巾比人炒
連登咩都話係左膠架啦
其實James Gunn本人因為左(係咪膠唔知)先俾人搞
左膠們仲要俾Alt Right屌佢哋做乜唔走出來一齊屌柒James Gunn,鬧佢哋虛偽

基本上荷里活絕大多數都係liberals
CM而家嘅票房走勢基本上係弱化版Beauty and the Beast (which grossed 500M in US),所以最後400M真係有機會
同埋日本第一日票房都唔差,好似只係差愛回家(Spidey喺日本好受歡迎)少少
其實睇budget,呢套so far已經超額完成啦
咪就係囉其實連登應該好多人都唔知左膠同政治正確係咩意思
Youtube/reddit/twitter上面嗰班alt-rights don't think so
再次證明連登仔越反越勁
展望第二集拍好d
另外最熱衷話Brie係sexist/racist的都係Alt Right
不過連登大部分都係Alt Right吧
連清真寺大屠殺都咁多人支持

係咪只可以話James Gunn係alt right's beloved libtard?
boxoffice個sub-reddit都有笑鳩佢哋衝出來出片話星期一個跌幅係7x%
同埋又轉口風話Disney自己買飛谷票房
連登好多人仲衰,係無意識alt-rights至少好多alt-rights知道自己做緊咩,連登好多人完全係人云亦云, 仲走去support一班隨時會歧視亞洲人嘅人
可能個個骨子裡都係白人呢
“Unlike CM's toxic feminism,Alita is a true female hero
明明Alita分分鐘仲女權過CM,套衫密實過CM,係戲入面仲打殘咗一堆white male
#AlitaChallenge
大家好
越嚟越期待如果真係拍Kamala Khan,連登班人會有咩反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞