[WelcomeBack拖Daddy] 皇家馬德里球迷吹水區(190)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
我ff 摩納哥果個
個人認為下季最似係咁
左翼: 世三 牙維 Rodrygo
中鋒: 賓 火車頭 (五月借/賣 馬撚賣)
右翼: 辛 機司 (猩賣 O仔賣+回購)
攻中: 大力神 伊斯高 (沾買斷 牙Ken借)
中中: 摩迪 卻老 細細華(掃把唔知走唔走 高仔賣)
防中: 米路 王子 (Lucas Silva賣 有冇人仲記得佢)
左閘: 細路 隆仔 (肥牛借/賣)
中堅: 拉膠 華仔 Militão 拿祖 細華
右閘: 積仔 Oreo
龍門: 拿華斯 古圖 求其第三門將(Lunin借 Luca賣)
老實講, 傾 包皮 尼馬 De Ligt 嗰啲唔使點諗
笑閪牙630愛人
光頭佬係咪會比機會光頭仔上場
師兄正路
辛右翼正選

皇迷的媽媽
準備改名了 改左名之後燈到佢比人停權處分
ching燈力一日比一日勁
Marca:

Isco & Marcelo trained at Valdebebas today even though it’s an off-day.
逼害蘇蛇抵比人雪
做主席?
歐霸仔想撬蘇蛇
有冇手足覺得 以施丹作風 未必會大執隊波

龍門:基本上夠哂 再視乎狀態決定

後衛:雖然拉膠開始老但係仲有能力 華拉尼當打 拿祖做通天佬官 我仲對細華有期待架 如果俾佢踢番個潛力 中堅其實夠人
再唔掂先買都未遲 我記得青年軍有個中堅都唔差?

奧迪利奧蘇拿上場個種拼勁係皇馬少見 希望佢傳中、防守可以進步到卡華積咁

左閘列基朗其實都ok 差d經驗同火猴 必要時仲有夏基美回收
馬些路又可以以老帶新

中場:卻摩真係要慢慢換班

高仔番黎接摩迪班 另外仲有Isco asensio ceballos
(其實我唔明白點解幾個教練都中意asensio打翼 明明係攻中料)
M.Llorente喺世冠盃已經證明左必要時可以頂Casemiro
連巴塞當初都爭住買Ceballos 我唔信佢咁平庸 不過要睇施丹肯唔肯用

前線就一定要換,其實皇馬最缺乏唔止係入球能力,而且仲缺乏突破能力
仲記得上年施丹臨尾戰術都係靠中場快速轉邊打weak side,再靠兩邊傳中燒味多,好少真係靠組織攻入去

世三/尼馬/包皮黎到除咗可以解決到突破能力問題之外 佢地仲可以吸引到對方後衛夾佢 令到其他前鋒有更多空間射門
但係賓斯馬明顯靠唔住 所以我估會係買一個有入波能力嘅前鋒配合世三 例如伊卡迪?
施丹未必會一刀切巴爾 可能俾多次機會佢 但係佢一定要接受到自己打後備 佢後備出嚟做奇兵其實好勁
華維迪借去德甲練兵好過
睇唔出有咩優點
中堅 x1
鋒線上 翼x1 中鋒x1
講緊係買即食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞