淘仔耳機集中討論(34) - 自己唔啱都買嚟毒下朋友

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
呢度冇人整嗰啲google doc搵人去統計過
我記得早幾個post之前都有人係咁講呢個2+1
可以試吓搵返兩三個月之前
我意思係銷量
係咪有第二間有得賣同有多啲顏色
一般分旗艦店同埋代理
旗艦店都做唔到嘅顏色代理更加唔會做到
有睇到第一頁,同埋間歇性追Post。本身用緊iPhone配ATH IM50,想升級同埋要定制面板,想請教大家預算500至1,000左右,應該「SenHear 1+2」、「kinera idun 旗艦」定有其他較好嘅選擇 
水月雨個隻?
巴打指水月雨嘅Kanas Pro edition?

做少少補充,聽歌比較雜食,不過都係流行同ost為主,偏人聲(女歌手為主,例如陳粒、Sarah Brightman)同樂器,對重低音麻麻無咩喜好。

如果咁嘅話,係咪水月雨KPE配電話較適合,定係大家會推介邊款會好啲 
訂咗兔仔334
如果想買2.5mm線有冇邊間淘寶好
聽人聲多
我覺得可以一試
有冇ching如果想要隔音好啲同舒服應該揀ie 40 pro seed定senhear 1+2好
IE40 Pro就舒服 但隔音一般 因為有個vent通風
搵隻隔音又舒服嘅好難
但啱啱問咗舖,佢話水月雨kpe無得改面板。仲有咩推介,覺得齒輪面板幾過癮 
500蚊有mic 有咩選擇?
E2000C E3000C 仲有冇?
iPhone 6S

到咗了
enjoy
8+1真係幾大隻

連你都有公模試啦
係呀師兄
似乎唔指名用 2pin 頭,佢都配mmcx 頭
係吖,我做cm佢都係配2pin
訂公模記得提佢出2pin or mmcx頭
8+1熱潮
未有錢買
包膠呢
簡單講8+1呢個價位超值
前排有試過qdc隻v6感覺都唔錯,但價錢就...
8+1分析力同音場都唔錯,低音有彈跳力,人聲都好前
唯獨係公模size同耳仔唔太match問題,出街隔音差D
詳細等我聽多幾日先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞