連登有冇land cruiser愛好者或者車主?

96 回覆
17 Like 6 Dislike
澳洲仲有全新70系 4.5油渣賣
Wagon好靚
水貨入翻香港得唔得呀
就算畀你返番到都係玩15年要打靶
28car之前有一部白牌開篷70放售380K, 唔夠一星期畀人買咗
香港得電油
都係比唔上land cruiser咁禁用
買全新70系啦
喺28car見到好多keep得好靚既40
但係都要40幾萬,好q貴
以前細細個坐過老豆朋友架Land Cruiser
好深刻就係佢上灣仔AXA Centre 個停車場斜路之前要low低架車
呢個係我第一次見到啲車可以電子遙控架車嘅高低

呢代好靚
咁講耐用緊係LandCruiser 耐用,但Pajero 原本嘅target 係LandCruiser
我都覺
淨係center diff lock ,pajero都輸幾條街
淨係center diff lock ,pajero都輸幾條街
我知,我只係想講pajero 原本個target 係同Land Cruiser 對撼只係撼唔贏啫
如果入架水貨d稅應該好貴,我都想入一架
380k個d都係電油,香港冇柴油
紐,澳Lc 200有4500cc V8 twin turbo diesel
想問下 係咪要3蚊1KM?
邊一代有升降功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞