連登有冇land cruiser愛好者或者車主?

96 回覆
17 Like 6 Dislike
好靚
尤其是紅色果架兩門長尾款
Coolest car of all time.
我做車行,都見到好多客搵我地返land crusier,好多人個答案都係中意果種高高在上既感覺
嗰種冇嘢可停到你嘅感覺真係好正.

揸Land cruiser 入地獄停車場
Highlander 得唔得?
prado 同 land cruiser有咩分別?
你可以當入門級同頂級版
香港揸依部其實都冇咩機會玩到越野/穿越,會唔會浪費左部車
Pajero 同Land Cruiser 比邊部正
Land Cruiser邊款先,或者我補充少少。如果係prado既話,呢一款車初初設計只係俾日本國內用,所以佢既性能上好多時只係行城市路既suv,如果要同後繼既land cruiser比較,後者既off road性能更勝一籌,所以佢更係某啲國家既軍用車輛,但日用一樣出新,因為佢本身有對車既配置為日常作出過調教,最基本見到既係佢有升降避震呢樣野,不過講真我自己揸緊16款,有時啲放咗氣壓都唔敢入因爲車身真係太高,至於你講部三凌,我印象係咪油渣車黎?
Pajero 有柴油,亦有汽車版的
揸緊96 prado ,好大咬
不過真係好襟用, 揸左10幾年, 依家320K都係穿過水箱一次

剛試完,好正
4runner都好正
LandCruiser 好好多,你上網睇下review 就知
巴打識貨
四十年都係咁靚
人地要居高頭先望到您
我係land cruiser擁躉。
有80和40
why not
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞