LIHKG 職業摔角討論 (12) All Elite Wrestling

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
場G1 Supercard 陣容
同NXT Takeover
WM
屌打WM
紫雷係時候攞belt
諗緊買唔買Network好...
好想睇NXT
Conor MMA 退役
隨時wwe debut
whatever, doesn't change the fact that WWE creative is a shithole
It doesn’t matter the shithole of creative
WWE is a huge gold mine
bt
咁快退役
都賺夠喇

佢之前又話打WWE嘅係乸型怪 如果佢去WWE即係自打嘴巴
佢不嬲都鐘意吹水,不過點睇佢都唔會去打摔角,拍戲可能仲好,得閒接下廣告
有一個月試睇
用開allwrestling.org嚟睇
trash talking 係佢既本錢嚟
淨係彈出彈入自打嘴巴哩一點已經有去WWE 嘅潛質啦
WWE 個老闆以前Attitude Era 啲promo 咪又係咁
背後個merchant profit 都已經夠老麥去簽大約
asuka
成個WM booking最好就係KOFImania
niggamania,自從2月黑人歷史月,r truth同kofi就開始好多鬼佬吹奏
that's another story
而家個勢kofi贏硬啦,HHH打batista,輸左要retire,咁即係batista輸硬,反正佢都打算退休,變相wm又無乜驚喜,ronda打完wm要離開一段時間,即係becky又贏硬,邊個贏唔係問題,問題係佢間接爆埋劇
驚喜都係睇有冇大牌既突然簽左返黎,今年似難d
Kofi 都係做一排,就算贏覺得都唔會玩得長,隨時成為弱champ job 俾其他人
wwe好似一向唔多捧黑人
買咗龍基hk嘅飛未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞