LIHKG 職業摔角討論 (12) All Elite Wrestling

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
去AEW
kurt angle last match點解唔係cena同佢打,係就perfect喇,cena 當年 debut match係打kurt
SHIT BOOKING
因為老麥想點就點
搞到kurt輸得好難睇
角色設計去到樽頸
佢唔鐘意wwe果d劇本,wwe下下要你跟劇本講野,加上佢自己都無乜機會上位,the sheild入地位最低就係dean,你睇下seth同rr呢兩年既地位就知,dean 明顯係低過佢地一兩級
last day仲要喂畀bobby lashley
志田光入AEW

Kenny
個髮線後到清朝人咁
唔好搞我條女呀
剃光佢仲好
三個最鍾意佢,有個種癲佬味
THE SHEILD第一個大滿貫都算係成就
https://youtu.be/1l8w6CcjOTY
Being The Elite 最好睇嘅片
原來ronda 骨折,唔怪得個尾咁
唔知點解main event睇到無乜心機,現場d氣氛都好似一般咁,d觀眾淨係cheer becky,wwe既觀眾幾時先學識尊重heel同cheer heel,而家ronda 同 charlotte應該係heel,heel becky好似不知不覺變左face咁
我就覺得cheer heel到底係個heel 做得好定唔好呢?
利申:最深刻嘅heel 係legacy 時代個個rko打hhh同Batista 勁正
睇下鈴木實同內藤就知咩係top heel,WWE果d heel成日淨係識屌d觀眾唔respect佢,淨係識講i am the best,i don't care anybody,其實真係好無新意
randy打就ok,cut promo一般,反而wwe入面我覺得the miz做heel算幾好,mic skill,可惜無乜劇情俾佢,比賽都唔係特別好睇
反而覺得randy 成個痴線佬咁谷到塊面紅哂嬲到仆街屌鳩人好撚正喎,跟住就Rko from nowhere
Hardy Boyz
好襟老,同以前差唔多樣
Btw Joe同Braun 好撚正
Brand spilt睇黎完左
其實都幾慘
要拎返20歲套衫出嚟着

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞