GAME OF THRONES 第一至七季重溫討論區

216 回覆
53 Like 3 Dislike
嚟緊s8香港有咩途徑睇?
BT 有冇得dl
NOW E SUBSCRIBE HBO GO, LIVE WATCH
睇得4K就唔BT啦, SIZE又大, 又始終都係RIP完有LOST
睇官方碟唔好? 利申, 冇4K電視
你啱,宜家搵緊邊到有得買
想好似Netflix咁得閒先睇,即係得返HBO app一條路可以行?
咁HBO GO可以俾你隨時睇返既.
可惜唔清。。。跟住我部samsung電視又冇hbo app....好想睇4k
Season 6 Episode 7 The Broken Man

Season 6 Episode 8 No One

Season 6 Episode 9 Battle of the Bastards

Season 6 Episode 10 The Winds of Winter

睇多次BOB, SANSA真係好仆街...如果一早講左有knight of vale
都唔使死咁多人...痴線...
不過論戰鬥力, stark果邊都幾強, 3000人唔夠, 打到最後圍圈bolton果度已經冇晒standby, vales既人黎到就已經沖散晒d人

但其實都有個問題
點解vale咁多人深入北境. 冇人send raven通知bolton?
睇到Theon比人閹左
睇到野人黎救死左嘅Jon Snow
見到都覺得痛
咁又係..可能佢都係博一博...
記得小說入面狼母好似有返到生?
如果電視都有返生嘅話會唔會好睇啲, 起碼唔洗睇batman 成日掛住搞sansa
LUNCH再睇多次BOB
原來BOLTON之所以輸...其實諗住自己人多, 係前線都照射箭...搞到自己冇晒兵.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞