GAME OF THRONES 第一至七季重溫討論區

216 回覆
53 Like 3 Dislike
Season 5 Episode 5 Kill the Boy

Season 5 Episode 6 Unbowed, Unbent, Unbroken

岩岩煲返哂7季 發現myrcella原來咁正
[quote]Season 5 Episode 6 Unbowed, Unbent, Unbroken
/quote]岩岩煲返哂7季 發現myrcella原來咁正

可惜死得咁快...
lm
我會咁,唔急睇,因為頭幾集唔會即刻睇住,應該第4,5集先開始睇season 8,唔想要等成星期先一集

先家開始睇番season 1
岩岩開始翻睇就見到個post
巴打要快啦
快趣睇晒67集好過啦, 最遲要4月12日下午2點, 連續睇67個鐘就實睇得晒,之後跟手15號9點睇68集
第八季係咪大結局
琴晚睇左兩集 今晚繼續
今日係要睇到SEASON 5 EPISODE 7, 你睇下要追幾多集
星期6日推爆佢!~
有信心 可奪金
Jon
Season 5 Episode 7 The Gift

今集cap多左, 主要係巴打鍾意睇myrcella
睇落有d似朱千雪
Season 5 Episode 8 Hardhome

HARDHOME呢一集真係好好睇
重點係除左Dragon glass,
Valyrian steel 都殺到異鬼
Netflix 有無得睇 唔想淨係得哩套劇想睇但特登買HBO
商業競爭對手. 點可能有
買3個月HBO都唔過份
Season 5 Episode 9 The Dance of Dragons

Season 5 Episode 10 Mother's Mercy

前幾日開始重睇,岩岩去到第三季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞