[Gay/bi]男同事咁樣傾計法代表咩

90 回覆
51 Like 22 Dislike
明顯gay啦傻既
小心gay test,觀察多一排再算
期待有下文
更新一下
其實我地都係公餘時間約出嚟食過飯咁,但係超級正常,係網絡世界入面所有嘅奇怪曖昧說話無係現實中出現,但只要我地分道揚鑣之後佢又會whatsapp又嚟料所以我分唔到究竟佢想點
不失為好方法但其實如果我掃到就唔洗疑惑直接係app hi佢。有人唔用App,用App都唔一定掃到用app嘅人,兩個情況我都試過
Gay
Op試下佢囉
利申bi
好正啊期待樓主之後更新
我就黎畀佢搞到癲
我解讀唔到佢
又出街,又係正正常常咁。
之後回到whatsapp世界,試左佢好多野,啲結果都唔Match任何野,做朋友唔知係咪,做情侶更加唔知係咪

1. 佢話在乎一個人last seen因為佢緊張果個人。

2. 佢話我條件幾好,但吸引唔到Office嘅人(但佢都係Office既人,即係我吸引唔到佢?係咪無機了?)

3. 佢話自己而家冇心上人(即係我繼續無機會)

4. 但佢仍然好緊張我如果突然唔理佢,都係係會發晒茅搵我,又唔畀我冷落佢(無論我講笑話要冷落佢定我認真咁冷落佢。

困擾到爆炸。搞到咁,如果原來對我冇意思只係因為我可以成為佢attention seeking嘅目標我會真心受傷
巴打我而加個情況同你差唔多,佢今日見到個女仔又話唔係佢鍾意o既類型,之前又話要儲錢買樓結婚,又話我一定會搵到個合適o既人,好傷心,明明我就係鍾意佢,又唔敢同佢講
準備好你既屎忽
唉其實我喱邊相類似,佢都有話過想結婚話小朋友好得意,雖然結婚生仔都唔係異性戀嘅專利但感覺佢就係果種會同一個女仔結婚生仔組織家庭嘅感覺。
係沉哂啦,我唔想再沉落去
如果大家係做好朋友,我覺得喱啲曖昧對話要停止,我都唔可以咁樣滿足佢需要嘅關注。

最新update: 佢話當左我係女仔
當你女仔咪好囉,之前聽佢話當我細路仔咋
佢都當過我係細路留意返我年紀(同心智)都大過佢佢反而有啲屁孩

除左辭職,轉職我認真apply左希望成功唔洗再同佢共事同一部門起碼如果我想表白,失敗都走得。不過佢知我轉職又話咁好不負責任,明明啱啱開始熟落想點呀佢

最後可能要自己同佢嗌場無聊交等大家唔搵大家先有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞