其實同世代任天堂有無可能做得出比Sony更好的主機?

78 回覆
9 Like 31 Dislike
眾所周知3ds先喺對位ps4,switch喺打 ps5
咁你問老任啦,點解定位到咁
Pokémon從來未試過出係主機上面
根本當Switch係掌機多過主機
任天堂跟本無Sony 咁多資源去開發硬件,所以一直既宗旨係創造令人玩得開心既遊戲,而唔係追求硬件上最強。
party都用唔到都夠膽話優勝
真係人唔笑狗都吠
d任天狗真係好撚好笑 咁多年都唔肯面對現實
講緊正傳啊主席你拎啲外傳嚟比把撚咩
又釣魚黎黎去去都係果幾件
就係因為gc既失敗同wii既成功先令佢唔再同sony爭市場
然後有班人仲一味話d畫面點差點差
而家一路keep住有大量indie game出係ns
同時兼顧多平台game既手提版呢個定位其實已經成功左大半
it worked!
玩ps4 學人要求畫質 笑唔笑死人
芒享4咪落過掌機,你平行世界嚟架
見豚講豚話嘛
sony 開頭果d性能吹水能力真係好強
邊洗psp,game gear都屌打啦(
xbox先叫畫質
on99
洗乜講咁多呢啲

switch 只不過係多左個hdmi 輸出
明顯係掌機
只不過掌機都食到小小ps 既家機market
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞