被前男友嫌胖 24歲肉肉妹變身火辣腹肌女

173 回覆
264 Like 346 Dislike
對奶好正
唔好以貌取人?你活係森林?
現代社會邊有可能唔以貌取人
最簡單 你認識一個人 第一個接收到既信息就係外表
你㨂男女朋友最起碼都要過到自己最低接受要求啦

想透過做gym改善身形就叫過晒火?
姐係男既應該繼續a字膊 個身薄過張紙 然後有個大肚腩?
至於你話”呢d線條唔係做運動操出黎係唔自然的”
真係笑撚左 同d話飲奶粉唔天弱既on9一樣
我想問 透過阻力運動/重訓去變大舊肌肉邊一忽唔自然?重訓就唔係運動?唔洗用力?唔洗操?
如果我舉石頭你會唔會覺得自然d
樣衰係天生 弱智同愛滋都係病既一種
肥呢?係咩病?定係天生?
自己食太多咎由自取 唔怪得人笑你
正如你唔打扮毒撚比人笑都係正常
我細個好肥 後尾減肥
可能未發育完 後尾減到過瘦...
都係鼻立體晒 面型細好多 雙眼都好似集中咗咁
Gay你唔講?你gay架?我歧視你
你覺得以貌取人ok,咁我都可以繼續笑d大隻佬大隻妹好撚柒既姐無衝突喎原來!
冇話唔比 審美觀呢樣野好個人
我係針對緊你話人地操出黎唔自然 同貪靚
明白個邏輯未?醒少少ok?
j 得過 fit 女
你答左我先啦 肥同愛滋弱智係咪都係病?
如果唔係 點解你要舉個咁既類比?
其實肥真係可以天生體質係咁,有d bb一出世特別重磅,唔通你又歧視佢咩,唔係病,但唔代表佢有得揀,有好多原因都可以造成肥,又或者係窮到只能夠買加工食物做日常三餐,做基層工作根本無時間做運動,某程度上窮都係肥既原因之一,唔可以咁簡單歸納做一樣野

點解要拎d病黎對比,主要係想帶出個社會唔應該歧管同自己唔同既人,唔通gay唔係病,就可以歧視咩

你話肥到幾百磅個d,佢地日常都可能面對緊人地唔友善既目光,點解仲要比你笑?你係完美既人?有咩資格笑人?
有幾自然呀,睇過?

係喎,佢身材好自然喎!我都係收皮先
根本係操肌用作手段vs目的既問題

為身體健康改善體型係ok,但去到想d肌肉越勁越正個d己經超越左健康需要,係另一種走火入魔
記得有張漫畫
有個核突大肥佬坐係sofa食住薯片,食到周圍係
睇住啲選美小姐話:呢條女個鼻太大
你貼d健美身材出黎之所以咁唔自然 係因為落左藥
同你之前所講既操出黎肌肉唔自然係2回事 明白未?只要一日唔落藥 健身成件事都係天然
舉個例 張繼聰 d 肌肉一樣係操出黎 請問有咩咁唔自然?
再舉 一個原始人拎舊石訓練左十年 最後佢大隻左
你會唔會覺佢操出黎d肌肉唔自然?
唔自然個d你又話落藥,公你贏字我輸

我唔係話操親就一定唔自然,我係講純粹為左身材而操肌己經唔係為左健康,係一種好表面好膚淺既追求囉,根本唔洗咁大隻都己經可以好健康

我講既唔自然唔係話人工vs自然個種,係自然vs刻意個種自然

如果你係運動員,唔洗刻意操都會變大隻d,咪自然唔刻意囉
真係陰公 bodybuilding 比你2隻字膚淺就形容完
其實我覺得踢波刻意追求球技好膚淺 打藍球都好膚淺 仲有冇?
總之唔係為健康就膚淺
運動員唔洗刻意操都會大隻d
你知唔知全部職業運動員都要操野
唔計落藥出賽果d natural 既bodybuilder 健康過你十倍 飲食清淡 早訓 作息定時
就算落藥出賽果d都好
人地個思想已經唔係停留係你話貪靚 膚淺既層面
係挑戰自己 其實同其他運動員一樣 都係追求更快更高更強
好心唔好再比籍口自己
肥係冇得揀?冇得揀咁樓主貼果係女點解可以減到?我同你講 曾經有健美先生係番夜間跟車
人地唔窮咩?人地唔係基層咩?自己準備白飯雞胸要好貴?平過你出街食啊
一切都係籍口同自我安慰
不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞