被前男友嫌胖 24歲肉肉妹變身火辣腹肌女

173 回覆
264 Like 346 Dislike

保護弱小既我
女人咩身型都要俾人屌
肥又話肥西 練到勁muscular又話over
係咪全世界女人只可以係大波腳幼成個barbie咁
In Russia girls rape you
好型話佢削左骨個啲人到底有冇減過肥?本身成75kg 減走左塊肥面 佢而家塊面都仲係方方地
幾正 連登仔唔識野
物極必反
睇圖以為韓國
想比佢騎
鍾唔鍾意好主觀既
我屌返大波腳幼得啦
肌肉既留返比你
人地台下操左幾耐你知唔知
果種自律同堅持
你就話人睇表面
好明顯玩健美就唔係追求主流對美既定義啦
人地係一種對自我既挑戰,突破同極致既體形
你可以當係藝術既一種

仲有咩叫歧視肥人
你肥係你食太多 自己攞黎 又唔健康
唔通要人一定覺得你肥=好睇
好心啦 大家都心照肥就係=唔靚
有得比你揀 禁個制由二百磅變一百磅
你估有幾多個人會唔㩒?
根本係欣宜式既自我安慰
無問題 鹹魚青菜各有所好
肥妹減少少肥就已經好正,佢而家練到爆晒肌真係過左龍
連登仔:咁大隻會唔會一拳打死我地呢啲金鍾仔
話人身型怪班連登仔大部分都係每日做3下掌上壓大隻到仆街d friend
我又唔係好明歧視肥人有咩問題
跑步游水咪燒晒肌肉變 skinny fat 囉
抱住條女玩龍舟掛鼓一定好撚正
幾好睇呀,係個樣似整容
你咁講法,無人想唔想靚,有得比你揀,禁個制變高大威猛樣靚身材正,你估幾多個人會唔㩒?咁唔通比條仔嫌樣衰就要去整容?

之前有條女本身個樣都唔差,為左條仔整容整到過晒火之後後悔,咪就係你呢d諗法既人搞到咁,唔通整容又係藝術既追求咩,瘋狂整容既人都好堅持同突破架

d人嫌你肥,嫌你樣衰,唔係應該宣揚唔好以貌取人咩?點會反而調翻轉頭祟拜另一種極端身材?咁同d人話肥=靚無分別囉

做gym為健康ok,但為左肌肉大舊d靚d走去做,係過晒火,同整容本質係一樣,改變外表係目的而唔係為左健康既手段,而且呢d線條唔係做運動操出黎係唔自然的

同埋我想講你努力做既野都唔等如好,偷野都要好努力啦,唔通又啱咩
我歧視你樣衰又窮又矮又毒有咩問題
歧視你gay又有愛滋又弱智又有咩問題
以貌取人有咩問題

如果你覺得歧視人ok,咁你繼續啦
佢係諗住返去雞奸返佢前男友咁款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞