有無人玩DOA6?

429 回覆
12 Like 1 Dislike
出咗無料版
無料版要每個人比錢買至有得用?
Kasumi Hitomi 仲有2個男角色係送嘅
其他要買 可以一個一個咁買

同埋基本無料版係無story mode
oh 我仲玩story mode 添
買story mode好似係2000幾yen,唔知港紙係幾多
其實如果你唔係會玩晒所有角色,咁樣散買可能扺啲(?)
咁啱丫,我係日服,剩係用女角
話咁快就出收錢DLC
買日本psn卡好貴

依家計一計,如果買story mode,不如買碟好過
你買多4-5個角色都差唔多同碟價打個和
屌點解次steam版買衫唔可以好似PS4咁分開角色買
上一集係咁仲以為今集會改唔想買仔既衫
DLC啲衫靚咁多
好on9新隻排球,DEAD OR ALIVE Xtreme 3 Scarlet
PS4版會冇左D野,sony又玩和諧,
switch就720P+30PFS
依隻一聽就知係伏嚟
無咗啲野己經屌晒鬼
依家啲PV入面仲要唔見有Masaki同leifang嘅新衫 (正常每個角色各自有幾款衫)

依家最擔心係佢會唔會強制update我隻doax3f
應該唔會掛好似唔會共同save
btw想拎DOAXVV個連動code要買日版先得
好似有講過doax3f有得update

Doaxvv件衫咪頂多咪威到2個星期,不如留啲錢抽新角色算
件件衫都係威得2星期
btw期待doaxvv出nico
應該都就快有新角色,可能下星期就有
今次event明顯就係想收咗一批有料石先

btw 估唔到都有人玩doaxvv
+1原來都有人玩
doaxvv可惜畫面冇doa6咁正
6有啲樣好怪
不過我幾鍾意女天狗 6果個樣
DOA6 果D汗水效果好D
對佢地d波無興趣,但睇住d女女打到露晒底覺得好正Lei Fang一代比一代正
Kokoro依家可以用閉肘拉返人落地

Frame數果啲野好難明
都係睇囡囡算
新手第一次玩DOA,我想問Kokoro閉肘即係點
即係某啲技連到P+K,再接閉肘派生技?

同埋反擊技其實有咩技巧,係咪淨係靠運氣估人出上中下段同拳定腳?
online打反極都反唔到,變咗企定定畀人打
某啲技連到P+K或者T (好似係)

係靠記對面有咩技,啲人話初學唔好hold會好啲
個人會係咁7H 感覺上上段攻擊多啲 而且唔駛理拳定腳

利申 打唔贏lv5電腦同用緊3-way hold
係 記憶係 8P 2H+K 66P+K 3PP 玩一次指令學習模式會知隻角有咩招

反擊就睇對面點出招 有D人特別中意用腳,有D人中意出上段 ,睇經驗姐
原來隻排球己經偷跑左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞