有無人玩DOA6?

429 回覆
12 Like 1 Dislike
屌 7萬石抽咗兩隻美咲ssr 另外嗰兩隻都仲未有
佢會送必出SSR卷,抽抽下就會中哂
一開始都係揀中意既角色等活動
仲諗住有兩個target易中 結果中伏
如果真係想開game玩,記得喺26號前開ac
26號有生放送,應該會送ssr卷
隻game初期係好需要ssr,因為其他衫都係垃圾
睇黎巴打玩左好耐
由day 1開始

諗深層真係痴線,隻game咁垃圾都玩咗咁耐
排球我都係玩住免費等特價算
話就話初期特典但我估最後都放上架賣
   我都係上年先開始玩
條腿又掂 對波又彈過彈簧
再加埋條柔到仆街嘅太極腰
同鋼到仆街嘅緊閪
用緊crop wallpaper用
內容垃圾
仲要無5舊你都課唔到十連
真係點會想俾錢
唔知幾時出doax3s 免費版
所以基本上唔會點課
咪DOAXVV
doax3s 唔只排球仲有賭場
想知doaxs,首發特典code用港區副ac入左港區eshop拎左衫之後,用返日區ac入驚會唔會無左?定係要先將日版ac轉區去香港,入完code拎完再轉返日區?
btw,今代kasumi連最基本既水手裝都無我屌佢老尾
我課左金買左d泳裝點解佢地打回頭既,係咪要好感度高先收
玩緊ns 排球
唔識玩
好似仲要啱佢口味先得
啱口味機率高D
討厭機率低D
一切都係睇你彩數
唔係有個包裝必收咩 scarlet未出?
無買x3s,但如果假設個系統無轉到:
角色要夠高好感度(滿足度),送禮成功率先會加高
你每晚可以喺送禮前見到好感度
4紅心(唔肯定係咪紅色,總之4心之後再升就會變色)就係最高滿足度

但係最高滿足度送禮都有機會收皮,所以最好送之前save/load大法

一啲野送咗無論收唔收都係會跌滿足度(e.g. 好少布嘅衫, 鋼管舞卷),所以唔好連續送
一啲野 (e.g. 果個角色鐘意嘅食物/排球) 會升到滿足度

最快升滿足度嘅方法係打排球,如果你夠owner錢,頭6-8晚可以每晚送食物/排球 (個人覺得排球好啲,因為唔會買斷)

btw 滿足度lv越高,每次開始果時滿足度都會高啲,刷到最後大概6-8日就可以上到最高滿足度。所以依隻game係垃圾周回game
No搖乳why play
島主好缺錢
save load allin 大法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞