(慎入) 中国大饑荒60週年 一張血腥合照震驚全世界

211 回覆
587 Like 11 Dislike
但係如果比你挖林鄭心肝燒黎食,大把人想食
知唔知咩叫唔合理? 係情景唔合理 唔係食人依個行為唔合理

中國本身有糧食 但比人民公社短時間消耗哂
跟住煉鋼唔生產糧食

搞唔掂經濟換人(劉少奇)上場 經濟立即反彈
但又怕劉功高蓋主 搞個文革鬥死佢

全部都係人禍 咪唔合理囉
係班高官作大數話豐收 實際上就係失收
跟手毛澤北就叫哂班人去全民大鍊鋼 先搞到無人耕田
呢個蛋牛麵五毛黎
高登已經出晒名紅到係人都識
睇過廣西食人/死亡記錄流出,好痴線(無source sorry,微博見到)
由死亡記錄的日期睇得出
首先係D少年紅衛兵殺曬父母,知識分子,老師校長,拎黎曬肉乾再食(因為唔識煮唔識生火),跟住食曬,又餓了,到10幾歲組隊殺小學生,小學生都殺曬,就互殺,殺到D軍隊黎處死佢地,全村幾乎死清光
有兩兄妹,8歲同5歲,上至校長下至同學都殺曬,到最後乜都食曬,阿哥太餓,殺左阿妹黎食,最後阿哥又比10幾歲果班殺左分黎食
我睇左D乜
仲大大張相放喺個天閪門度喎,咁佢一定無做錯
貿易戰,中國人民窮慣,吃草兩年都不怕。

只是人民吃,不限官員
日本將軍鬥食人食得多?
唔出奇,支拿國老吹能力有幾勁係人都知
好多餓死人都發生於內陸近海城市無事,最重要係糧食已經運去沿海港口等待出口,以當時交通情況內陸去沿海除左用腳行幾個月外無其他方法
根據個死亡日期,我個次序理解係:
兄妹夾埋D童黨殺大人(唔係親手殺曬但有幫手)→食曬大人,童黨無野食→阿哥首先屋企食左阿妹→同村童黨無野食,年長童黨揾上門殺阿哥(比較細個的細路)→小學生都食曬,童黨互殺→軍隊黎到清場

sorry我講得混亂左,我睇過果個係大陸一本書其中一頁黎,係廣西某村某段時期的死亡名單同死因記錄,有人scan左出黎,但可能內容敏感,後來個post都無埋,好似話當年人食人的記錄同死因其實中共都記錄得OK詳細
毛神簡直係環保撚第一偶像,一百年間兩次世戰,內戰,搞文革,大躍進,用埋一孩先控制到蝗有14億人口。。。如果天下太平。。。唔敢想像
十年艱苦探索
China aren’t really communist at all though other than in name. They haven’t been since the late 70s. Right now they’re one of the most capitalist countries in the world

除了名義之外,中國根本不是真正的共產主義者。 它們自70年代末就沒有了。現在他們是世界上最資本主義的國家之一

除了名义之外,中国根本不是真正的共产主义者。它们自70年代末就没有了。现在他们是世界上最资本主义的国家之一

最識得剝削既就係大陸閪,到底佢地邊度黎既自信覺得自己生活係一個好好既環境
黎到香港仲串柒柒咁,如果唔係大劣無限陰司紙,然後再燒畀班賤民
你估真係咁多錢收地起豆腐樓 ? 起完又拆黎刷GDP ?
大陸狗永遠都係支那畜生垃圾賤民蝗蟲

大陸閪文化 偷呃擄騙搶
口技世界第一 東莞三十六式
問做雞 誰與爭峰
論外交 有睇周星馳都知啦 嘴炮呀!
屋企煮飯引致霧霾 仲可以防激光
有毒氣體對人體無害
除左騙子咩都假
紙皮豬肉包,頭髮豉油,地溝油,黑心蛋,豬瘟腸
知唔知點解有大頭奶粉呀!
因為大陸閪普遍智商低下
而腦一般同頭既呎吋成正比
點知食完都係朦撚一堆!
仲要有班傻閪唔識欣賞
你估呢啲国家特產邊度都食到咩
走黎食人地既奶 啪人地既針 拆人家庭搶人屋企

渣住本垃圾国護照就屌人要人認中国人
又要仆住搶其他國家護照
死磨爛磨 面皮無限厚 到班畜生拎到
即時又扮愛国 話做中国狗最好
要其他人繼續做隻中国狗要愛国
所以話中国支那賤畜蝗蟲真係幾撚恐怖
無人格無人性唯利是圖
玩個人崇拜 當個小熊維尼係皇帝
做哂太監宮女爭住奶
丫,我唔記得左
中国係最無骨氣既地方,打亂種
滿漢明清乜撚族都有
不過呢 都係中国狗,何必分那麼細

一句 中国又贏呀!
屍殺中國
但個臭西賤女人心腸咁撚毒 比着係我 我唔敢食
食咩呀
日日鞭鳩佢屍你都咪話唔過癮
屌佢老毛 死固執撚 害死人
假架,支那狗邊會咁
果時已經有人造肉
高登o個個係
Hunger Game 原來來自中共! 利害了我的國
等於食髮泥,食瓷器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞