(慎入) 中国大饑荒60週年 一張血腥合照震驚全世界

211 回覆
587 Like 11 Dislike
信果啲先係白痴,大把老左高官有錢佬有英美澳加新加坡護照唔會同你講
有幾多膠官同子女都係係中國國藉
如果唔係日本侵華,如果唔係張學良,如果唔係杜魯門,如果唔係毛澤東.....國運如此差真是天命
同你一樣

我以前會想中國好,依家最好佢快d仆街,大陸發生乜都唔撚好關我事
其實中共一早知自己班人民劣質, 用呢個方法去減人口

講真, 我一早講中共唔會驚貿易戰, 特朗普一早錯判中共人性, 諗住用經濟呢招逼中共結構性改革係行唔通, 佢跟本唔知中共係幾無人性

中共寧願全中國平民食樹皮, 都唔會作出有機會令自己政權出現倒台危機既讓步
有咩所謂呀 反正依家人地都會開開心心過毛誕節 幾多人比人食,當年邊個施政失誤已經無人想理
最緊要係習帝可以延續支那嘅“朱門酒肉臭 路有凍死骨”現像
中國又贏啦!
人吃人事件在四川、甘肅、青海、西藏、陝西、寧夏、河北、遼寧皆有耳聞,幾乎遍及全國
全你老母國 明顯係班北狗無水平
遲啲呢班人管香港

好多大陸中年人 食過人
97年前就係,而家燒到埋身
共剷黨有好人
咪造就今日香港
諗起一個叫 牛頭 嘅故仔
我可以講64個日大把公墓員即刻搞移民
你同大陸年輕人爭論大饑荒會重火滾過爭論六四
佢哋會自然將大饑荒淡化為“三年自然災害”然後講到完全唔關毛澤東事咁
日本侵華時期黎
中國人既根性都係改唔到 寧願食自己個仔都唔諗下點樣去食其他人 淨係識蝦自己人
學術討論:4000萬人可以煉成幾大粒賢者之石?
中共回復初心
打字個陣唔覺得好笑咩
話中共好個班唔該認識下歷史,睇清楚華人賤種習性先
你信大陸人共產黨會好,你不如信史太林冇殺人機會更大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞