關同學原今年碩士畢業 失護士「鐵飯碗」不言悔

173 回覆
660 Like 23 Dislike
sor咁又真係無留意
唔理咩原因咁激動啦不過操守野通常都係warning je
犯左好多次就無野好講
因為政治原因踢人出校香港教育97前都係世界高水平,依家?
痴撚線, 見到第一版D五毛言論以為自己上緊鄉土
佢做護士
病人冇力講野,咬字唔清就會變左大陸狗
俾佢拔管
講咗等於無講
應該有少少問題 咩問題?
有d風險 咩風險?有幾高?
poly正仆街
佢最失敗係現真身,敵明我暗,永遠贏左50%
香港不配有關同學。
咁要多得某人起佢底
呢個post block 五毛 block 到手軟
我覺得反而係佢有機會俾人屈加料
藥丸碎成藥粉之後 或者倒杯藥水 俾人話落毒
甚至屈佢疏忽照顧個病人
個傷口好得慢 甚至留左疤 就話佢做得差
除左白衫四眼仔之外有少少禮貌之外 鞭仔同肥仔比人罰完全唔覺可惜 你返工試下咁嘅態度同老細講野 睇下比唔比人炒

基本禮儀 成日搵港獨做盾牌以為可以為所欲為 宣誓係咁 同教授對質又係咁 抵班人比老屎忽當狗咁撚
五毛多到呢 嘆為觀止
原來關sir 30歲人
成日以為佢得20幾歲熱血上腦
睇過希特勒嘅出身就知,港獨人士係絕對唔可以踢出鐵飯碗保護網

當關sir做到護士,就會開始考慮供樓娶老婆,到時有家室有層樓梆住佢,得鬼閒同你作反

但將關sir踢出去,只會趕狗入窮巷,迫關sir推動港獨
以言入罪都係關蛇平時做開既事黎
真心弱智
港獨社運頭啖湯又食唔到,學位又無,錢同時間都白白浪費哂,最後獲得嘅只有區區連登千幾個like
我好想知佢家人,或者十年後嘅佢會點睇自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞