FIFA Ultimate Team討論區 (230) 又出promo pack

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我試過cdm cam,反而覺得cdm屈d,痴波,後上又射得
食hunter?
加油
防中位咪shadow
cam就hunter
dum仔打手頭槌真係冇得輸 啱曬stayback 仲要個陣抽pack回番本 淨係用左40k左右就做到
7 chem neymar 唔駛諗
好偏門喎,我麻麻。利申:有隻if
7chem屁馬
包皮7chem boost唔夠shooting唔夠勁
中田 算啦
都係set stay back?
一百萬樓下有咩推介
有乜選擇代阿古路 用落阿古路唔太順手 我入場改4231
7chem屁馬已經算最勁

入場咁打,有2Mbudget,做施多夫定upgrade邊個好
7-8k入左一推85 laca,唔知有冇得賺
你tun返雷c落去中堅,唔要sol
之後kdb上去攻中,唔要raul
防中事但買返2隻kante + 普巴 都好過你依家
https://t.me/joy_1026

有無巴打做friendly 任?
我試下先
點會冇
7chem包皮應該都好用過佢
之後先再儲錢上st嗰隻
Stay back, 我打傳控,傳到咁上下做波上去先主動L1 pass. 同埋唔知關唔關事,我custom tactic “get into box” set 到好高,我隻翼一落底cdm會壓上黎
我本身打9981斬,kdb頂唔到波,所以先用Raul
打雙防中前面少個前鋒會唔會難頂
英超前鋒得son同rashford先勁 if/橙卡
再唔係st salah
CB 選擇

想搵隻CB 拍 flashback luiz

應該搵 base / middle 費迪男

定係 if 雲迪克?
打雙防中點解前面會少咗個前鋒
你有ibra喎,1個都頂撚死人
同埋你本身個陣,中場得雷c防守,佢仲要體力低,好快玩完
所以點都要買返2隻防中啦,雷c落返去中堅先最勁
事做買隻kante + 普巴都好過你依家,仲有錢嘅買bb blanc都仲得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞