FIFA Ultimate Team討論區 (230) 又出promo pack

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
要foden定costa
試過預設我隻ramos係前面打反擊 kante企係前柱
所以我廢事理
移龍好過
我覺得頭搥不嬲都係script控制你跳唔跳
你企岩企但係對住牙朗伊巴都可以唔比你跳既
45分鐘一撚定有加乘

失波機會同kick off goal 睇齊
個送嘅pack最高得gustavo
都認同既 已經無慾無求

週未夜晚spend 2-3個鐘14W 算

應該將隻閪game既傷害減到最低 (無計又鐘意玩足球game)
睇化哂, 休閒輕鬆玩算
同感
好多比賽都係on99唔知輸咩
Swap要咩好
不嬲 垃圾驚
好認同係有時打咗30分鐘已經知EA做緊邊一邊哩句
尤其當你瘋狂中柱
屌Ultimate Pack 最勁嗰張係83Moreno
玩玩下對開team press嗰d人冇晒感覺,之前仲會掹憎覺得煩,尤其min 1就開嗰d撚屌。
昨晚贏左幾場之後,成隊波好似中哂降頭咁,波又傳唔到,禁區撞射都可以飛機唔中龍,打左成晚最終得15場7勝,今晚但求打到11勝就算,14都唔知上唔上到,真心唔想再為呢隻game 打到發哂脾氣
Gold1上elite3既樽頸位係邊
今年暫時22場最女木

放左隻屁馬 換msn好唔好
HL SON , HL 拉舒福特 同 sif hazard 簡2隻入cam同st會點簡
迪馬正喎 cf link 包皮尼馬
唔洗30分鐘,十幾分鐘都知,射極唔入,55波輸住,d波清唔到,彈極都係彈比佢
me too

我覺得係陣 同少少微調

20w以上一定要對3-5次爆機陣 一定唔會弱 如果個陣都差太遠都唔駛諗太多
無左綠燈射,ea根本可控制哂你大部份射門入定唔入,同一個位同一力道,shooting 99 都可以有唔同結果,當然你勁到大量製造空門單刀ea都耐你唔何
個陣貴啲EA會幫多啲你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞