最近睇緊邊套韓劇 5

1001 回覆
15 Like 72 Dislike
dr prisoner個尾好差wor
Overall都係好睇既
但後半套啲劇情膠膠地

首先唔講以為係動作片, 條條友都攞住支potassium針, 你插下我 我插下你
集集就係鬥插

然後最後用啲咁屎既橋去win, 埋沒左頭半套既佈局

然後宣科長雖然無殺人, 但點都係算壞人, 無理由真係同佢變朋友
深淵仲有成八集
咁快揭哂啲底牌
旻幾時同金荷一齊呀
咩係囉,而家等返香港先有得睇返第4集,之前掛住執行李唔記得睇
睇頭嗰兩集已經覺得好正囉
同埋呢,我發現我睇完voice之後就睇唔返其他韓劇,唔知點解會覺得好垃圾。。。
照咁睇落去其實新仔又真係同金荷夾啲
申惠善套新劇如何?想開嚟睇睇
不過第二季無睇晒,發覺好多重要野唔明,可能真係要睇番第二季
春夜有冇人睇
其實我想金哈同柳周河一齊 但睇到最新個集金哈都好似對柳冇咩興趣咁 反而仲好在意旻
內容好真實,我覺得好正
我而家睇返第二季...都係睇唔慣女主角的木口木面
Voice 3 都SIR 真係好顛...集集都想打死個犯咁
好想快d 知今集大boss 係邊個演員
個導演似乎將一個on9 故事拍到幾好睇
申惠善好撚正
故事真係on9不過暫時睇落都仲算舒服
初次見面我愛你有冇人睇好純愛feel
啲分鏡, 節奏 , 場境都好高質 , 申善惠都係適合做啲西口西面嘅角色 , 男一演技一集比一集有進步 , 反而女二就唔係好得 , 大茄升做女二
邊套?
鏡頭真係靚!最新一集最尾都幾有驚喜
btw邊個係女二
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞