最近睇緊邊套韓劇 5

1001 回覆
15 Like 72 Dislike
big issus 突然停播 , 可能受娛樂圈淫毒案影響 , 因為內容好似
仲諗住開嚟睇
我反而有興趣睇
X 2
各位國民
始源=表情包
佢出名表情包,之前睇佢啲劇,佢好鬼好笑
都仲叫keep到好笑的
但個校花女主角d戲好唔掂
個樣都唔係好掂,不過捧準基場會睇埋落去。
連續兩日都係播之前8集嘅精華剪輯

不過而家有另一個說法出左 , 第6集(11-12)播果時有好多CG未key好就播左出街 , 俾人屌到失魂 , 個後期班底好似改左組 , 今個星期唔夠時間做後期所以停左 , 話唔關淫毒事件事
唔啱?
請問有冇邊個網睇到高清少少嘅signal 個個網都好差
viu咪好d囉?
有咩 點解search 唔到
signal 播果時 viu 都未開台
我以為講邊度睇韓劇會清d
第55屆百想藝術大賞入圍名單 - 電視部門

官網 http://isplus.live.joins.com/100sang/
http://isplus.live.joins.com/news/article/article.asp?total_id=23431449&cloc=

作品賞(電視劇)

tvN 《我的大叔》
JTBC《SKY Castle》
tvN 《Mr. Sunshine》
JTBC《耀眼》
MBC 《赤月青日》

導演賞

金錫允 JTBC《耀眼》
金元錫 tvN 《我的大叔》
安吉浩 tvN 《阿爾罕布拉宮的回憶》
李應福 tvN 《Mr. Sunshine》
趙賢卓 JTBC《SKY Castle》

男子最優秀演技賞

金南佶 SBS 《熱血司祭》
呂珍九 tvN 《成為王的男人》
李秉憲 tvN 《Mr. Sunshine》
李善均 tvN 《我的大叔》
炫彬 tvN 《阿爾罕布拉宮的回憶》

女子最優秀演技賞

金瑞亨 JTBC《SKY Castle》
廉晶雅 JTBC《SKY Castle》
金泰梨 tvN 《Mr. Sunshine》
金惠子 JTBC《耀眼》
李知恩 tvN 《我的大叔》

男子助演賞

金炳哲 JTBC《SKY Castle》
金相慶 tvN 《成為王的男人》
裴晟佑 tvN 《LIVE》
孫浩俊 JTBC《耀眼》
柳演錫 tvN 《Mr. Sunshine》

女子助演賞

金玟廷 tvN 《Mr. Sunshine》
吳娜拉 tvN 《我的大叔》
尹世雅 JTBC《SKY Castle》
李多熙 tvN 《Beauty Inside》
李姃垠 JTBC《耀眼》

男子新人賞

朴成勳 KBS 《我唯一的守護者》
朴勳 tvN 《阿爾罕布拉宮的回憶》
孫錫久 KBS 《最完美的離婚》
魏河俊 tvN 《羅曼史是別冊附錄》
張基龍 MBC 《過來抱抱我》

女子新人賞

權娜拉 tvN 《我的大叔》
金惠允 JTBC《SKY Castle》
朴世婉 KBS 《國標舞女孩》
薛仁雅 KBS 《明日也放晴》
李雪 MBC 《壞刑警》

劇本賞

JTBC《耀眼》
tvN 《Mr. Sunshine》
MBC 《赤月青日》
tvN 《我的大叔》
JTBC《SKY Castle》

藝術賞

美術 《Mr. Sunshine》
攝影 《文明的起源》
特殊效果 《阿爾罕布拉宮的回憶》
攝影 《SKY Castle》
特殊效果 《Mr. Sunshine》

--
※ 文章網址: https://www.ptt.cc/bbs/KoreaDrama/M.1554338447.A.088.html
Mytv super 睇到,好清 thanks!!!
隔左咁耐好少會有 1080 , 720 都難 , 要高清就要下載 , signal 應該仲有 mage download
係咪要俾月費 ?
好似好平 之前寬頻送成年
近排睇緊d以前嘅韓劇 睇左未生幾集 暫時唔覺得好好睇
耀眼攞咁多獎
國情唔同,南韓老人自殺率好高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞