究竟係同女朋友拍拖定係同佢身邊既朋友拍拖?

184 回覆
1099 Like 31 Dislike
你屌鳩個frd, 之後又麻撚煩
如果你話"我知點做, 我明ga啦"之類既野, 你就變左屈服, 之後條八婆frd就食住上
我會話"我同佢之間既野, 我地識點處理ga啦", "多謝你既意見", 咁就有禮貌之餘, 無示弱到俾佢, 亦暗示俾佢聽唔使佢再操心

我覺得條八婆frd無啦啦直接wts你教訓你, 係好無禮貌, 但你都可以諗下佢講既果堆說話入面, 有無少少意見你係用得著
多謝咁多位關心
我最後選擇左已讀不回
廢時再俾佢個friend有位入
解決唔到件事之餘大家再不和啲

另外都同女朋友講左呢件事
佢話佢冇叫個friend send
佢話都唔知個friend send左啲咩
咁我問佢點解佢會有我電話
佢話佢delete左我contact
之後cap我地啲對話俾個friend睇
所以佢有我電話
諗計離間你女朋友同佢個fd啦
其實人地都唔想做呢啲柒野
係你女朋友叫佢搵你
所以問題喺你女朋友度
溝得mk 妹預左
你條女做乜del你電話
呢D情況只有忍, 因為你爆佢只會令佢向你條女繼續講壞話
以退為進, TUM掂條女, 等條女考完DSE, 再屌佢個friend唔撚識做人

溝得妹妹你都預左佢會ON9, 唔好唔記得佢身邊既姊妹都會係咁上下既ON9, 係冇得用正常思維去溝通
佢朋友都係女丫 要埋囉
講得好好!!!
笑撚死 好撚小學雞
屌左未?
未屌咪順住佢意先
其實佢個fd都係為你條女好 想你地拍拖順利 冇咁多交嘈姐
睇佢send既野都係好理性咁建議比你 又唔係講哂粗口屌鳩你 有乜問題?

如果你係覺得自己冇錯既 咪回佢 「多謝你既建議」咁囉

你而家咁樣開post 我會覺得你都係幼稚仔 唔接受人地意見 唔見得你成熟過你條女
含撚啦 拍拖係兩個人嘅事 外人有咩資格教人??

教人個位八婆唔好撚喺到扮愛情專家啦
你兩個人係搞到掂就唔會嘈交搞到條女搵班fd吟啦

搞唔掂又唔肯接受人意見 仲要特登開個post話鳩人多事

嗯 好成熟呀
女朋友嘅朋友真係好撚麻煩
就算唔直接煩鳩你,啲死人價值觀都會互相影響
仲考緊dse咁細個 求其啦
反正條女上到U都會同樓主分手架啦
咁樣唔係多撚事?
有邊個拍拖無罵過交?我次次搞唔掂你喺咪又要出黎比意見?
當自己邊撚個呀大佬

你係有心幫朋友嘅你聆聽就夠 但唔好撚出手
DSE 食𡃁妹預咗㗎啦
你望下佢個id

btw佢啲fd做多咗啦 就算真係想幫樓主
都唔會係咁嘅語氣 成熟?
最煩d女友,有乜感情煩惱都唱到佢成個圈子都知
食小妹妹
有乜問題? 你覺得有條三唔識七既人無啦啦走黎話你有咩問題, 話你應該點點點做, 呢種行為好有禮貌?

就算真心朋友之間想俾意見, 都要睇時機+睇自己用咩態度啦, 何況連相識都唔算既陌生人?
你條女都幾廢
一定係佢朋友面前扮到好慘鎳委屈
佢個frd又扮哂野幫佢出頭
老實講佢憑咩教你?
搵個理性堅強啲嘅女仔
你會順暢好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞