Pokemon新作2019發佈會(?) 2月27號晚10點

1001 回覆
66 Like 12 Dislike
七分鐘
頭幾分鐘講下d廢話, 回望下歷史
之後幾秒公佈個title
果3個精靈球應該代表會公佈埋starter
但都係頂多分零鐘
好彩可能有幾張隻game 既concept art
唔好彩就乜都無
更大機會就係幾秒略過影住班員工畫concept art
game footage就一定無, 等下次
最尾又講下d廢話收場
咁就完
兩隻神獸中咗幅射咁,似數碼暴龍多啲
叫寶可夢go go go
Let's go too呀
https://youtu.be/xP_UaoXd294
Which region should we visit next, Trainers? 
因住一講有邪惡組織就俾人話影射
一陣好似sun moon個次咁淨係講個名
三粒精靈球
應該起碼有新御三家睇
御三家
維尼, 侵侵, 金仔
其實寵到咗第四代都係好正常,而且有活化初代二代嘅寵比佢地進化呢個構思唔錯。第五代開始騎呢,不過故事寫得好同地圖嘅探險元素耐玩,主題都好吸引。第六代開始有mega著重玩家對戰多,故事寫得冇咁好;相反第七代個故事做得好但玩法好趕客同d寵好獵奇,唯一欣賞係終於出亞種
第八代會有咩新元素加入我好期待,希望伊貝有新進化形態
鬼伊貝
我覺得七代寵返而好睇左五六代真心中左幅射咁
頭3代都好型好靚,之後出到有隻寵係垃圾袋加譯名事件就唔想玩
始終都係頭151隻最正常
151打後好似中哂輻射咁
係囉
最中意爛泥獸 吸盤小丑 同迷唇娃
251 thx
你睇下而家夾公仔呢D 仲不斷Loop緊呢151隻就知道新果d 入唔到屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞