Pokemon新作2019發佈會(?) 2月27號晚10點

1001 回覆
66 Like 12 Dislike
建議你去幪面超人post問,點解怪獸唔喺變緊身合緊體嗰時打柒佢
點解起鋼? 見到ON9唔俾有反應?
好似冇乜御三家係啲fans屌官方唔好俾佢係動畫進化,最後整集木木梟食咗粒不變石
第一次御三家冇隻鐘意
屌黎屌去個POINT就係你唔中意PKM係回合制
咁你真係收收皮先啦
本身呢個就係正統續作
pokemon自己有出其他玩法去其他驚
唔明白點解仲有人會想「融合」玩法去正統續作
有無講大概幾時出?
屌來屌去個point就係你鍾意ok無問題,你收皮先

送返比你
我淨係打機冇點留意呢d添
記得有集水主練吹波,包住同木木梟一齊走失咗(?)好撚好笑
訓左冇睇
除左條2分幾鐘trailer之外有冇咩其他消息
你依家入去MHW POST叫返兩嘢MH改回合制先啦
睇得出御三家設計技窮
唔知波加曼有無 動畫就話佢想用第一次見到小光既姿態一直守護佢 最後都比左粒不變之石佢
波加曼真係好得意好搞鬼
認真覺得玩開放世界,大家見到d pokemon係度行吸引好多
就算唔係,將鐵拳玩法融合落去都好啦..
將monhunt玩法融入fifa好唔好?
都唔知你地起曬鋼做咩
咁遊戲模式總要變
而且你自己睇pokemon都係開放世界黎,戰鬥唔會大家出一招之後等埋對方
都係想貼近現實姐,有咩問題?

好撚外行RPG就係咁,乜嘢「等埋對方」

你個諗法唔係話錯晒、好似FF咁,出到咁上下都會去整Online Game同ARPG,但佢最終個主要玩法係RPG有咩問題

你唔諗下如果依家啲3A動作遊戲,無啦啦係出隻正傳係玩策略,記住係正傳喎,你睇下畀唔畀人屌死

好老實講架啦,出呢啲GAME一定係為老屎忽為主,日本、美國、華人區咁大市場,咁多老屎忽,大家都未玩悶呢個模式,點解要為你呢啲過客玩家改變個模式?憑咩?
提議下都算,
講極都唔明就真係on9仔
本身遊戲設計就係嚴謹嘅回合制RPG,講求戰略記憶讀心
你要貼近現實唔好將象棋改做鬥快行

俾咗論點你,慢慢諗點駁
睇埋進化先
就咁揀我得火揀得落
之後比人屌即刻話人起鋼
Gen5 Gen6嘅御三家都好醜樣
係後期動畫先將甲賀忍蛙整到勁型
草岩,火鋼,水幽靈就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞