[深圳 OMJ 來了] Janice 衛蘭 & Jill 衛詩 2019 集中討論區 Post (6)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
明明都係uni但唔知點解我個枝咁伏,我見你地簽都好靚出墨好平均,我個枝要簽前寫順咗佢先好少少
依隻好用呀,砌模型都有用佢
盡量整到最順果陣比佢簽就萬無一失...隻Serving You簽左都兩年半但d墨水仲係好靚..無點甩亦唔希望耐左會甩..簽完入袋就唔敢掂了
上次我簽先,之後再借畀fd簽,佢地好順好靚,我個隻碟簽嘅第一下fail咗出唔到色,就係我簽順咗支筆先到佢地簽
好,下次試下依隻先
無記錯係咪簽love diaries?
岩岩上次好似係簽Serving You?
但我見簽唱會好多歌手都係用呢隻牌子..Love And Other Things簽唱janice幫fans簽都係用uni簽名筆
中大個次:Serving You, 正常無事
Poly個次: Love diaries, 出事

Poly個日都幾黑仔,CD盒又裂,簽名又出事
我就係我uni都好常用常見,點知都出事
盡量整到最順果陣比佢簽就萬無一失...隻Serving You簽左都兩年半但d墨水仲係好靚..無點甩亦唔希望耐左會甩..簽完入袋就唔敢掂了
上次我簽先,之後再借畀fd簽,佢地好順好靚,我個隻碟簽嘅第一下fail咗出唔到色,就係我簽順咗支筆先到佢地簽
但我見簽唱會好多歌手都係用呢隻牌子..Love And Other Things簽唱janice幫fans簽都係用uni簽名筆
我就係見uni都好常用常見,點知都出事
我直程都未見到janice..janice就走左了
溫馨提示各位記得轉帳呀
唔係的話你個位將會俾左後補嘅朋友
聽朝入
算啦,你見佢嘅次數已經比我地多
入咗數等確認email
尋日12點幾已轉數..pls check
今晚入!!
少見你咁夜喎
睇緊FA Cup你地成日都噤夜
廢青就係咁
做咩仲唔訓?溫書?
溫書?講笑咩
事實係打完機再玩陣電話先訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞