[深圳 OMJ 來了] Janice 衛蘭 & Jill 衛詩 2019 集中討論區 Post (6)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
留名
tg link?
巴絲們, 有興趣入黎一齊傾

新post留名
應該咁講,有咩就盡量上黎傾推下post
約出活動同講私人野先tg group傾啦
點解我地以前從來都無開tg group同活動之後搵佢簽名影相嘅概念?
想問下Wish初版(瑜伽封面)全新同2手大約分別要幾錢?
話說我見Moov有hifi音質就由spotify轉左去moov,點知moov竟然冇Day&night同 My love兩張咁正既album,錢已付好唔開心
初版應該大把貨..鐘意第二版唔Like首版
幾錢
39一個月,我見同spotify差唔多諗住支持本地野,點知主打本地齊既moov反而冇而spotify有
有d歌search係search到,係去唔到隻album入面既list,唔知咩事
ios?
android啊,係d番唱外國歌同番唱leon既家冇 。好彩有2004,但冇goodbye
搵到goodbye la,係唔知點解去唔到album到,但搵到d歌既
唔知你地有無發現Jill嘅Diamond Love係所有音樂平台都係無,而Jillympic又唔知點解無收錄寧願你不知道,變相呢首歌變成消失左一樣
moov android app係有啲問題,你可以用pc上個web site到save好哂個playlist先,之後app會自動sync番
web都冇day& night 同my love
呀,依個真但你search歌係play到
兒家我見冇不可一世xmas版、love me accapella、口花花同今夜你不會來(廣東話)呢四首冇,其他都係其他album有既我算佢啦
咁垃圾
4首冇換到多數歌高音質都仲值既…
我第二版已經有,所以想儲埋初版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞