Twitter將全面禁止兒童色情 包括照片, 插畫, 影片

268 回覆
65 Like 224 Dislike
當年高登有個戀童癖入冊後,他咁講:

但我可以好肯定咁講,禁左蘿莉控既漫畫,
呢個世界上一定會小左一班戀童既色魔,
一個戀童色魔一生人大概會攪30-50個小朋友,
如果全球禁左蘿莉控既漫畫,只能夠可以小左10戀童色魔既話,
咁世界上就會小左500個兒童受到性侵犯,
你問我睇蘿莉控既漫畫既權利,同保護兒童免被性侵犯既權利黎比較既話,
我會選擇以保護兒童為先,蘿莉控既漫畫無得睇唔會死人的.

兒童被性侵犯,1個都多...
見你咁認真囉児童ポルノ禁止法黎講,真係特登去搵資料

與其話因為色情漫畫幫到手
不如話警察果時決心打擊賣春事業,所以實際數字所以先上升
好彩聽你講搵清楚資料,唔係就中你伏
照片 插畫都唔禁wo 先生 同埋 都合法 咁拍av有咩問題?
可能關你事 睇圖都要關人事 你jm9姐
點解孌童就要坐監
同係gay有咩分別 性取向啫
緊係禁啦!

相同插畫唔係色情?

16歲係日本美國可以拍av?
16歲係香港可以拍咸片?
戀童是一種精神障礙,16歲以上的青少年或者成年人患者會認為青春期前的兒童擁有主要的性吸引力,或只有兒童才有性吸引力[1][2]。雖然在10-12歲(女孩:10-11歲;男孩:11歲-12歲)之間兒童會開始踏入青春期[7],但戀童的標準延長至13歲[1]。被診斷患有戀童癖的人必須至少年滿16歲,且比其認為擁有性吸引力的兒童大5歲
就算係病 病都唔係罪吖
可以係日本拍 出撚哂名十一都拍得阿 由愛可奈都係17出道 仲有好多唔出名既15 16 出道
美國唔熟 做少少research 先問啦
利伸 睇開18-22
你指嘅決心打賣春應該係平成7年左右
即係引證翻同你講禁妓會出事

講多句97年停止喺主要公司商店出售成人漫畫
你對埋你自己兩張圖睇下發生咩事
如果你仲係唔識睇嘅我無氣同你講
點解走班人出嚟一個痴線過一個
巴打你加油
我走先
也可以解釋係警方加強執法
你唔好miss埋後面喇
猥褻罪變大左之後犯罪數字高左
根本未搵到coorelation
成班話咩common sense 都係鳩嗡
twitter呢d左膠野冇用好耐
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞